ZAŠTO PARTIZAN "UBIJA" NAVIJAČE? Ljubimac grobara OBJASNIO u čemu je PROBLEM! Imao je PORUKU i za Zvezdu!

Autor:

Sport

18.09.2023

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na liderskoj poziciji.

ZAŠTO PARTIZAN "UBIJA" NAVIJAČE? Ljubimac grobara OBJASNIO u čemu je PROBLEM! Imao je PORUKU i za Zvezdu!

Foto: Starsport

Partizan je novim preokretom savladao Radnik rezultatom 3:2, iako su gosti iz Surdulice imali dva gola prednosti na poluvremenu.

Crno-beli su golovima Mateusa Saldanje i Bibrasa Natha s "bele tačke" u 90+8. minutu stigli do pobede koja ih je lansirala na čelo superligaške tabele, pa su prvi put posle godinu i po dana ispred najljućeg rivala Crvene zvezde, uz utakmicu manje.

Iskusni Izraelac nije krio oduševljenje zbog takvog raspleta situacije:

- Poslednjim utakmicama probali smo da ubijemo naše navijače. Priredili smo im teške trenutke. Vratili smo se posle 0:2, tada smo počeli da igramo - rekao je Natho.

Svestan je i on da igra kao u prvom poluvremenu može sutra skupo da košta crno-bele.

- Problem je što počinjemo da igramo tek kada nemamo šta da izgubimo. Moramo od prvog minuta da počnemo tako da igramo, sa samopouzdanjem, da pokažemo od prve sekunde da smo najbolji klub u Srbiji. A ne tek kad gubimo dva razlike.

Foto: Starsport

Bibras Natho

Usledilo je objašnjenje zašto se igra "parnog valjka" menja kao prognoza vremena.

- Pod velikim smo pritiskom, što je normalno kada igraš u Partizanu. Jer to je veliki klub, moramo da dobijemo svaku utakmicu. Poznata nam je situacija da stanje u klubu nije najbolje posle ispadanja iz Evrope, ali moramo da pokažemo od prvog minuta zašto smo došli u Partizan.

Osvrnuo se i na realizovani penal, posle promašaja proletos:

- Uvek kažem, samo onaj ko nikada nije šutnuo penal, nije ga promašio. Ne plašim se da šutiram, imam samopouzdanja, veruju u mene i trener i saigrači, tako da nije me bio strah od promašaja. Kod prvog jedanaesterca, osetio sam da Saldanja ima veliku želju da postigne gol, zato sam mu prepustio. Kod drugog sam rešio da ja šutiram.

"Rezervisti" su ponovo pokrenuli Partizan.

- Mi smo tim, nije važno ko počinje, ko ulazi sa klupe, svi zajedno imamo cilj da dobijemo utakmice. Bilo mi je drago kada sam video koliko se svi raduju kada smo postigli treći gol.

Ne opterećuje se večitim derbijem protiv Crvene zvezde:

- Mi moramo da gledamo samo sebe. Nije laka situacija u ovoj zemlji, ali moramo da gledamo svoj klub, da vodimo računa o sebi, kako igramo, šta radimo, da budemo sve bolji. O večitom derbiju još ne razmišljamo, nego da uzmemo tri boda u narednom kolu.

Objasnio je Izraelac i šta se događalo na terenu kod poništenog gola Partizanu u prvom poluvremenu, koji je zapalio vatru na terenu.

- Nemoguća situacija. Sudija nam je rekao da nije faul, a onda je dobio poziv iz VAR sobe. I tamo su mu rekli da je bio prekršaj. VAR nije sudija i ne može da menja odluku ako nije u nju sto odstu siguran, a u ovom slučaju nije bilo tako. Ne znam zašto se to desilo - istakao je Bibras Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading