SELEKTOR PREŽIVEO DRAMU, PA ZABLISTAO! Uroš Stevanović ZAGRMEO: Znali smo da POBEĐUJEMO na peterce!

Autor:

Sport

25.07.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delfini" su savladali Italiju i plasirali se među četiri najbolje selekcije na svetu.

SELEKTOR PREŽIVEO DRAMU, PA ZABLISTAO! Uroš Stevanović ZAGRMEO: Znali smo da POBEĐUJEMO na peterce!

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspeh i plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva pošto je u četvrtfinalnom meču bila bolja od Italije posle velike drame i peteraca (15:14, u regularnom delu 11:11).

Četu Uroša Stevanovića svi su potcenili i ispratili na ovo takmičenje bez nekih velikih očekivanja, ali su "delfini" sve iznenadili i sada će imati priliku da se bore za medalju. 

Posle susreta protiv Italije, a pred polufinalni meč sa Grčkom (četvrtak, 10.00) svoje utiske je izneo i selektor reprezentacije, Uroš Stevanović.

Imali smo fantastičnog golmana Mitrovića koji je odličan za peterce. Znali smo da ćemo da pobedimo kada su šutevi sa pet metara odlučivali. Dobro smo počeli 2:0, Italija se vratila i onda se igralo gol za gol. Na kraju smo iskoristili tajm aut i pogodili. Čestitam ekipi i nadam se da ovo nije poslednja reč na prvenstvu - istakao je on.

Republika

Foto: Vaterpolo savez Srbije/Orange NL

Vaterpolisti Srbije

 

Na njegove reči nadovezao se i Strahinja Rašović.

Ponosan sam kako smo igrali. Nismo pali ni u jednom trenutku. Promašio sam penal tokom igre i hvala Bogu da smo pobedili - dodao je Rašović.

U polufinalu Svetskog prvenstva u vaterpolu sastaće se Srbija i Grčka, odnosno Mađarska i Španija. Šta vi mislite, koje će mesto zauzeti "delfini" na ovom šampionatu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading