SRBOMRZAC OSTAO U SUZAMA! Novaka GNUSNO VREĐAO, burno SLAVIO loš početak "delfina", pa se nemoćan HVATAO ZA GLAVU!

Autor:

Sport

21.07.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Šofranac ponovo se našao u centru pažnje.

SRBOMRZAC OSTAO U SUZAMA! Novaka GNUSNO VREĐAO, burno SLAVIO loš početak "delfina", pa se nemoćan HVATAO ZA GLAVU!

Foto: printscreen/instagram

Nebojša Šofranac

Vaterpolo reprezentacija Srbije napravila je nestvaran preokret i savladala Crnu Goru posle peteraca (17:15), te se plasirala u osminu finala Svetskog prvenstva sa drugog mesta u grupi.

"Delfini" su krenuli katastrofalno i gubili su sa 5:0, te su raznorazni "miševi" odjednom "poiskakali iz rupa". Javio se i, sada već čuveni srbomrzac, Nebojša Šofranac koji je u centar pažnje javnosti došao kada je nedavno veličao pobedu Karlosa Alkaraza protiv Novaka Đokovića, a naš narod i drugog tenisera sveta žestoko je uvredio.

Sada se ponovo javio i to posle početne prednosti Crne Gore.

Crna Gora-Srbija 5:0 nakon samo 4 minuta! Da li su ovo najboljih 4 minuta u istoriji naseg vaterpola? - napisao je Šofranac na svom Fejsbuk profilu.

 

 

"Delfini" su preokrenuli, a crnogorskom novinaru ostalo je da se u suzama uhvati za glavu.

- Crna Gora-Srbija 13:13, petercima 15:17, značiće to 99% duel sa Hrvatskom u osmini prekosutra, ali ovo što je danas ispušteno, ne zbog 5:0 i 8:4, već zbog samih situacija u igri, promašenog peterca i bezbroj kolosalnih šansi, sa rivalom u potpunom rastrojstvu, predstavlja presedan i nekakvu prekretnicu u istoriji naše selekcije. Ovo je apsurdnije od onih 7:3 u polufinalu 2014, kad ni luda šrauba Nikole Janovića za 9:7 nije pomogla. Nakon ovoga treba nesto... - istakao je indisponirani Šofranac.

 

 

Dakle, Crnogorac je sada verovatno naučio lekciju - nikada se ne raduj pre vremena! Posebno ako igraš protiv Srba!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading