ŠOFRANAC JE SAMO LOŠA KOPIJA "POGREBNJAKA"! Ovi Podgoričani imaju carsku poruku za Noleta: "VIĐI, BRATE, NAJBOLJI SI I KAD GUBIŠ"!

Autor:

Sport

18.07.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski novinar dobio stotinu i kusur lajkova, a duhovitija i originalnija verzija 30 puta više

ŠOFRANAC JE SAMO LOŠA KOPIJA "POGREBNJAKA"! Ovi Podgoričani imaju carsku poruku za Noleta: "VIĐI, BRATE, NAJBOLJI SI I KAD GUBIŠ"!

Foto: printscreen/instagram

Nebojša Šofranac

Frustrirani i mržnjom zadojeni crnogorski sportski novinar Nebojša Šofranac bio je u ekstazi nakon poraza Novaka Đokovića u finalu Vimbldona, a mali broj njegovih istomišljenika kliknuo je dugme lajk na fejsbuk-objavi. Ali, Šofrova satira u pokušaju, za one koji nisu upućeni, zapravo je samo loša kopija mnogo originalnijih i duhovitijih administratora stranice "Pogrebne i kladioničarske usluge Podgorica" ili "pogrebnjaci". 

Foto: printscreen/instagram

Republika

Foto: Tanjug/AP

NAJBOLJI U ISTORIJI - Novak Đoković

Njegovi sugrađani zasluženi trijumf Karlosa Alkaraza drugačije su obradili i dobili su 30 puta više lajkova, iako se vrli Šofro svojski potrudio i za to je nagrađen samo sa stotinu i kusur.

Viđi ovo brate, najbolji si i kad gubiš i kad dobijaš. Pomjerio si granice ovog sporta odavno, sve što se dešavalo u poslednjih desetak godina na svim podlogama, pomjereno je snagom tvoje volje, talenta i vještina ali i inata. Tu si neprikosnoven. Najteže je igrati protiv nabijeđene i nekorektne publike, ljubomorne i gorde, bez sportske kolegijalnosti i fer pleja, oslanjajući se ja to da je tenis izmišljen na ostrvu, kao i fudbal, a da oni nemaju nikoga u takmičarskom smislu ko ti se može i loptice skupljat...mogu samo da pizde! Današnje finale epskih razmjera zasluženo na mlađem Alaktrazu od momka ostaje, momak je dao 150% svojih mogućnosti, ti nisi bio na svom nivou, što je rezultiralo porazom ali idemo dalje, to je sport, to je život! Što veli jedan, više si puta šklapio tu lopticu no što sam trepnuo u životu, a mi velimo imaš više udaraca no mi uplaćenih tiketa....Spremaj polako Stefana da pravi bore i patnju Englezima a ti uživaj i hvala za sve ono što si pružio nama koji otaljavamo ovaj život pod klimu i iz fotelja jedemo go**a uglavnom ...ali još nije kraj, napadamo Ju Es open(t), Novakurdo naš! Idemo hrabro! - stoji u objavi.

 

 

Podsetimo, Nebojša Šofranac je nedavno napisao:

"Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktiš ovoliko bes drvoseča koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading