ODLIČNA PROVERA SRPSKIH VATERPOLISTA! Delfini POTOPILI Crnu Goru!

Autor:

Sport

12.07.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je u Kašivazakiju selekciju Crne Gore rezultatom 14:11 (4:5, 3:1, 3:4, 4:1) u poslednjoj proveri uoči starta Svetskog prvenstva u Japanu.

ODLIČNA PROVERA SRPSKIH VATERPOLISTA! Delfini POTOPILI Crnu Goru!

Foto: Starsport

Marko Radulović

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Marko Radulović sa tri gola. U reprezentaciji Crne Gore najbolji je bio Đuro Radović sa tri pogotka.

Svetsko prvenstvo će biti održano od 14. do 30. jula u Fukuoki. Srbija će igrati u grupi D sa Crnom Gorom, Španijom i Južnom Afrikom.

Foto: Starsport

Branislav Mitrović

- Najvažnije je da podižemo formu, a jasno je da moramo i možemo još bolje - rekao je golman vaterpolista Srbije Branislav Mitrović, prenosi zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Naša reprezentacija je na prethodnom Šampionatu sveta eliminisana u četvrtfinalu od Hrvatske sa 12:14, koja je kasnije u borbi za treće mesto izgubila od Grčke rezultatom 7:9.

Titulu brani selekcija Španije, pošto je "crvena furija" u finalu bila bolja od Italije posle izvođenja peteraca 15:14 (9:9).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading