SKINULA SE BOJANA STAMENOV U VRUĆI KUPAĆI: Pevačica se razgolitila, svi se okretali za njom!

Autor:

Zabava

12.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Stamenov se skinula u kupaći.

SKINULA SE BOJANA STAMENOV U VRUĆI KUPAĆI: Pevačica se razgolitila, svi se okretali za njom!

Foto: instagram

Pevačica Bojana Stamenov smršala je 80 kilograma za godinu dana i sada je druga osoba. Bojana je trenutno na moru, gde uživa u zracima sunca i moru, a na svom Instagram profilu podelila je fotografiju u kupaćem kostimu. Vidno raspoložena slala je poljupce pratiocima.

Foto: e-stock

Bojana Veselinov

 

Da podsetimo, kako je Bojana jednom prilikom ispričala, prvobitno je razmišljala da ode na intervenciju smanjivanja želuca za šta je i počela pripremu, ali onda se ipak odlučila za prirodan način mršavljenja.

S obzirom na to da je za operaciju morala da sredi šećer i smrša promenila je ishranu i počela da vežba, a već posle četiri meseca kilogrami su počeli da se tope.

Bojana je za vrlo kratak period skinla 30 kilograma i shvatila da je smanjivanje želuca gubljenje vremena i vrlo rizična stvar.

 

Dijeta Bojane Stamenov sastojala se iz piletine, jaja, ribe, salate, voća sve po unapred utvrđenom režimu, istovremeno aktivno je trenirala i razgovarala sa trenerom na temu da li je u toku da na imala stres.

Sve to zajedno pomoglo joj je da skine 80 kilograma čime se ona pohvalila pojavivši se na jednom javnom događaju, piše Alo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading