NECE GA DATI TAKO LAKO! Toto Volf ne želi da menja Hamiltona za Leklera

Autor:

Sport

10.05.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hamiltonu na kraju sezone ističe ugovor a, šef Mercedeca Toto Volf ga nece tek tako pustiti da ode.

NECE GA DATI TAKO LAKO! Toto Volf ne želi da menja Hamiltona za Leklera

Foto: Tanjug/AP

Luis Hamilton

Prvi čovek Mercedesove ekspedicije u najbržem cirkusu, Toto Volf nema nameru tek tako da pusti Luisa Hamiltona i zameni ga Šarlom Leklerom.

On odbacuje aktuelne glasine o interesovanju za vozača Ferarija, ali na neobično ciničan način.

- Jedan jedini put sam razgovarao s njim u momentu diskusije gde je izlaz za ukrcavanje na avion u Melburnu - rekao je Volf za Skaj Sport, ali nije odbio vedetu Skuderije na duge staze.

- Odličan je to momak, i neko koga ćemo na radaru imati na duže staze. Niko ne sumnja u to da je Šarl Lekler stoprocentno posvećen Ferariju, a mi smo takođe sto procenata usmereni na planu da potpišemo nov ugovor sa Luisom Hamiltonom - dodao je lider Mercedesa, u momentu kada se uveliko govori o njegovim namerama da izvrši transfer vozača Skuderije u tim iz Berklija.

 

 

Na kraju, kako bilo, jasno je da ni u jednom, ni u drugom taboru ne vlada zadovoljstvo zbog rezultata ove sezone. Jednostavno, obe ekipe, u ovom momentu neuspešno jure tehnološku prednost koja Red Bulu daje mogućnost da bude tako ubedljiv.

Zbog svega, kao i uvek u sličnim situacijama, počele su da kruže priče i o transferima iz konstruktorskog tima Red Bula u Ferari.

 Kristijan Horner je odbacio takve navode, pa deluje da o velikim prelascima, sa ma kog klupskog mesta u dogledno vreme nema ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading