OVO MENJA SVE! Oglasio se Papapetru pred madridsko finale i podigao grobare NA NOGE!

Autor:

Sport

10.05.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dobili veliko pojačanje u odnosu na prethodne dve utakmice - jedva čekaju da istrče na parket dvorane u glavnom gradu Španije.

OVO MENJA SVE! Oglasio se Papapetru pred madridsko finale i podigao grobare NA NOGE!

Foto: Starsport

Grčki košarkaš Joanis Papapetru

Košarkaši Partizana od 21 čas gostuju Realu u "Vizink Centru", a uoči pete utakmice četvrtfinalne serije Evrolige oglasio se grčki košarkaš Joanis Papapetru.

Grk je podgrejao nade grobara pred majstoricu rečima da je atmosfera u ekipi odlična.

Atmosfera je zaista sjajna, bez obzira na dva uzastopna poraza u Beogradu, tužni smo zbog toga, ali to je sve prošlost i došli smo ovde da damo sve od sebe - izjavio je Papapetru, koji se potom osvrnuo na činjenicu da je rezultat u seriji poravnat na 2:2.

Ovo je dugačka serija. Očekujemo veliku borbu na košarkaškom terenu i mislim da smo spremni da zadamo završni udarac rivalu.

Bivši as Panatinaikosa se osvrnuo na povratak kapitena Kevina Pantera, koji je odradio suspenziju.

On je kapiten. On je lider ovog tima. Sjajan primer daje svima i na terenu je mnogo važan za sve nas - reči su grčkog košarkaša, koji je potom zaključio:

Republika

Foto: Starsport

Papapetru i grobari ohrabreni povratkom kapitena

Prvu utakmicu smo dobili na krilima Kevina. U drugoj smo kontrolisali celu utakmicu. Nakon toga smo izgubili dve utakmice kod kuće. Uglavnom na svom terenu igramo sjajno. Mislim da je svaka utakmica drugačija, i ova će biti. Bez obzira u kojoj hali igramo, moramo da izađemo na teren i da damo sve od sebe.

"Parni valjak" u Madridu juri podvig kakav Evroliga ne pamti - trijumf u petom susretu na gostujućem terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading