MATEO OTKRIO KARTE: Evo šta je ključ Realovog USPEHA u majstorici!

Autor:

Sport

09.05.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeli su Madriđani da se vrate iz gotovo bezizlazne situacije.

MATEO OTKRIO KARTE: Evo šta je ključ Realovog USPEHA u majstorici!

Foto: Starsport

Trener Reala Ćus Mateo

Košarkaši Real Madrida i Partizana sastaće se u Madridu u petoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige.

Meč je na programu u sredu, od 21 čas, a pobednik ovog duela će dobiti šansu da na završnom turniru Evrolige odmeri snage sa Barselonom, u polufinalu ovog takmičenja.

Pred ovaj okršaj se oglasio i Ćus Mateo, trener domaće ekipe, koji je istakao da se nada da će njegov tim odigrati kao u Beogradu.

- Imamo dobar mentalitet, čvrsto želimo da se izborimo sa nedaćama i ne želimo da pokleknemo. Videli ste kako je bilo u Beogradu i nadam se da će tako biti i u Madridu - rekao je Mateo.

Istakao je da je mirnoća ključ uspeha njegove ekipe.


Nemir nas je izigrao u drugoj utakmici. Hteli smo da se vratimo od 0-1 bez razmišljanja o tome da li bismo u Beogradu mogli da dobijemo. Tada smo se suočili sa strpljenjem. Moramo i sada da budemo mirni - upozorava trener Reala.

Foto: Starsport

Ćus Mateo na meču sa Partizanom

Za kraj, istakao je da je samo fokusiran na petu utakmicu sa crno-belima.

Bilo je stvari koje su privlačile pažnju, ali sada nema prošlosti i nema budućnosti. Fokusiramo se na ono što je tu, a to je peti meč sa Partizanom. Bilo je utakmica koje su mogle da odu na jednu ili drugu stranu - smatra Mateo.

Podsetimo, završni turnir Evrolige se ove godine održava u Kaunasu. Polufinala su na programu 19. maja, dok je veliko finale zakazano za 21. maj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading