MAJKA MASOVNOG UBICE IZ DUBONE SE PRVI PUT OGLASILA: Izustila ŠEST REČI, požalila se, ali nije imala snage da kaže šta oseća prema sinu!

Autor:

Hronika

09.05.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Blažić, majka Uroša Blažića (21) se prvi put oglasila javno za portal Republika.rs poručivši da nije dobro.

MAJKA MASOVNOG UBICE IZ DUBONE SE PRVI PUT OGLASILA: Izustila ŠEST REČI, požalila se, ali nije imala snage da kaže šta oseća prema sinu!

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Uroš Blažić

Meštani Dubone pogođene nazapamćenim zločinom u ovom delu Srbije, pričaju da roditelji Uroša Blažića koji je ubio osmoro, a ranio 14 ljudi u selima kod Mladenovca i Smederevu, žive kao da se ništa nije dogodilo. 

Navodno, Blažići su slavili Đurđrevdan dok je Srbija brojala žrtve njihovog pomahnitalog sina.

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Uroš Blažić ubica iz sela Dubona kod Mladenovca

Uprkos tome, Biljana Blažić majka psihopate koji je u crno zavio srpski rod i to dan nakon što je beogradski osnovac ubio osam školskih drugara i školskog čuvara, tvrdi da joj je sin napravio pakao od života i da se oseća loše.

- Katastrofa sam, ne živi mi se - rekla je Biljana Blažić.  

Po profesiji medicinski radnik, zaposlena na Vojno-medicinksoj akademiji u Beogradu, majka za kojeg stručnjaci kažu da je izveo teroristički čin, nije imala snage da kaže šta oseća prema njemu. 

- Ništa više nisam u stanju da kažem - rekla je Biljana i prekinula telefonsku vezu. 

Da podsetimo, Uroš Blažić je u četvrtak uveče iz svoje kuće u Donjoj Duboni uzeo pušku i krenuo redom da puca u selima Malo Orašje, pa onda u Duboni. Usmrtio je osmoro mladih, među kojima i dvojicu petnaestogodišnjaka. nasumično gađajući on je povredio 14 ljudi. 

Zaustavio je taksistu, zapretio mu bombom i primorao ga da ga vozi u selo Vinjište kod Kragujevca, gde se Blažić krio kod ujčevine sve do hapšenja posle potrage koja je trajala celu noć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.05.2023 19:10

Za tog monstruma jr metak u celo