UŽAS ZA ŠPANCE: Bek završio sezonu zbog TEŠKE POVREDE, Partizanu olakšan posao!

Autor:

Sport

09.05.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće crno-beli jednu brigu manje.

UŽAS ZA ŠPANCE: Bek završio sezonu zbog TEŠKE POVREDE, Partizanu olakšan posao!

Foto: Starsport

Košarkaš Barselone Kori Higins završio je sezonu zbog povrede leđa, pa će narednih dana biti podvrgnut operaciji leđa i sezona je za njega samim tim gotova.

Amerikanac se već duže vreme muči sa leđima, propustio je nekoliko utakmica, a na terenu nije bio još od 16. aprila i utakmice sa Real Madridom u Endesa ligi. Tada je odigrao svega pet minuta, nakon čega je otišao u svlačionicu, a ispostavilo se da su mu to bili i poslednji minuti na parketu u ovoj sezoni.

Ipak, i bez njega je vicešampion Španije uspeo da obezbedi plasman na završni turnir Evrolige, nakon što su sa 3:0 savladali ekipu Žalgirisa u okviru četvrtfinalne serije elitnog evropskog takmičenja.

Foto: Starsport

Džejms Naneli i Kevin Panter

I dalje nije jasno naznačeno kada bi američki bek mogao da se vrati na teren, ali je sigurno da Šarunas Jasikevičijus, trener Barselone, na njega neće moći da računa na F4 turniru.

Ovo je svakako i dobra vest za ekipu Partizana, koji će, ukoliko u petom meču četvrtfinala savlada Real, na fajnal-for turniru ukrstiti koplja baš sa Barsom. Ne treba ni naznačiti koliko je Higins dobar i iskusan igrač, koji je u svojoj karijeri igrao bezbroj ovakvih utakmica, pa će njegov izostanak svakako olakšati Partizanu plasman do samog finala. Naravno, ako do ovog duela uopšte i dođe.

Podsetimo, završni turnir Evrolige se igra u Kaunasu, u Žalgirio areni. Polufinala su na programu 19. maja, a dva kasnije će biti odigrana utakmica za treće mesto, odnosno veliko finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading