TRAGEDIJA EPSKIH RAZMERA: Poginuo dvostruki SVETSKI ŠAMPION!

Autor:

Sport

09.05.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju italijanskih medija pao sa terase i preminuo na licu mesta.

TRAGEDIJA EPSKIH RAZMERA: Poginuo dvostruki SVETSKI ŠAMPION!

Foto: Twitter.com/@nONsToP_aStUr

Nekadašnji dvostruki juniorski svetski prvak (2015, 2016) u umetničkom klizanju Mikele Sika (26) poginuo je tokom odmora u Parizu. On je, prema pisanju italijanskih medija pao sa terase i preminuo na licu mesta. To su jedine informacija za sada o ovoj tragediji.

 

 

Mikele Sika je bio nećak slavnog boksera Elija Kotene, ostvario je izuzetno značajne rezultate tokom svoje karijere, osvajajući zlatnu medalju na juniorskim svetskim prvenstvima dve godine zaredom 2015. (Kali) i 2016. (Novara), kao i srebro na Evropskom prvenstvu najviše kategorije 2018. u Lagoi (Portugalija).

Od Sike se oprostio klub Polisportiva Đovani Masi.

- Sa neizmernim bolom i nevericom saopštavamo vest o iznenadnoj i preranoj smrti našeg mladog trenera Mikelea Sike. Sa nama je nekoliko godina, rođen je 1997, a pre nego što se posvetio treninzima imao je važnu karijeru umetničkog klizača sa juniorskom svetskom titulom i seniorskim evropskim srebrom. Najiskrenije saučešće celoj porodici - stoji u objavi na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading