OVO JE BIVŠA DEVOJKA UHAPŠENOG TIKTOKERA: Sa njom je stekao brojne pratioce, pa je prevario sa Nikom! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Arsenijević priveden je i uhapšen, nakon što je njegova devojka prijavila nasilje, a sa ovom lepoticom TikToker je stekao slavu!

OVO JE BIVŠA DEVOJKA UHAPŠENOG TIKTOKERA: Sa njom je stekao brojne pratioce, pa je prevario sa Nikom! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Marko Arsenijević (22), poznati TikToker, uhapšen je zbog nasilja. Naime, Arsa, kako se predstavlja na društvenim mrežama, fizički je napao svoju devojku Niku Ilčić, takođe poznatu TikTokerku, sa kojom je već duže vreme u emotivnoj vezi.

Oni zajedno imaju veliki broj fanova, koji prate njihova svakodnevna dešavanja, život, a Arsina bivša devojka takođe je poznata javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/nikailcic

 

Radi se o Eleni Stojčevski, koja ima nešto manje od milion pratilaca na TikToku, a u vezi sa Arsom je bila neposredno pre njegove veze sa Nikom, pa su mnogi sumnjali da je Arsa zapravo prevario Elenu sa koleginicom.

Elena nije želela previše da priča o vezi i raskidu sa Markom, ali se iz mnogih usputnih komentara može zaključiti da nisu ostali u dobrim odnosima i da nema lepo mišljenje o sada bivšem dečku.

 

@elena.stojcevski Koliko je Elena glupa od 1-10? 😩😭@arsaovde #foryou #fyp #viral #prank ♬ original sound - Elena

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading