SUKOB U UKRAJINI UZEO JOŠ JEDAN ŽIVOT: Poginuo poznati bokser, iza sebe je ostavio trogodišnju ćerku!

Autor:

Sport

28.03.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva puta je ranjavan, ali se svaki put vraćao u svoju jedinicu.

SUKOB U UKRAJINI UZEO JOŠ JEDAN ŽIVOT: Poginuo poznati bokser, iza sebe je ostavio trogodišnju ćerku!

Foto: Facebook printscreen/Boxing SL

Sukob u Ukrajini odneo je još jedan mlad život. Talentovani ukrajinski sportista, Maksim Galiničev poginuo je na ratištu u 22. godini života, a na društvenim mrežama njegovi prijatelji, porodica i čitava zemlja se opraštaju od njega.

 

 

Kako pišu ukrajinski portali Maksim Galinčev bio je osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu za mlade 2017. godine, te nosilac srebrnog odličja na Olimpijskim igrama mladih 2018, kao i osvajač srebra na EP za boksere do 22 godine 2021.

Rođen je u gradu Šostka u Sumskoj oblasti, a kasnije je živeo u Kijevu i Hersonu. U maju 2022. prijavio se kao dobrovoljac u desantne trupe i odbio da učestvuje na EP. Dva puta je ranjavan, ali se svaki put vraćao u svoju jedinicu.

Izraze saučešća porodici Maksima Galinčeva izrazio je Bokserski savez Ukrajine. Iza sebe je ostavio trogodišnju ćerkicu Vasilisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading