PALA ODLUKA! "Orlovi" saznali VAŽNE VESTI posle pobede u Podgorici!

Autor:

Sport

28.03.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi i njegovi izabranici dobili su još jednog protivnika.

PALA ODLUKA! "Orlovi" saznali VAŽNE VESTI posle pobede u Podgorici!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i klupa reprezentacije Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije fenomenalno je započela put ka Evropskom prvenstvu koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.

"Orlovi" su upisali dve pobede, protiv Litvanije u Beogradu (2:0) i Crne Gore u Podgorici (0:2) te su svima jasno stavili do znanja da ne žele da propuste još jednu smotru najboljih selekcija Starog kontinenta.

Naredni meč u kvalifikacijama četa Dragana Stojkovića Piksija odigraće protiv Bugarske u Razgradu (20. jun, 20.45), a pre ove utakmice Srbija će imati još jedno iskušenje. Odmora nema, te će "orlovi" odigrati prijateljsku utakmicu, a sada su saznali i ko će im biti rival.

Republika

Foto: Starpsort

Vlahović protiv Crne Gore

 

Izbor je, malo neočekivano, pao na selekciju Jordana. Susret bi trebalo da se odigra 16. juna u Beču, a tek se očekuje zvanična potvrda Fudbalskog saveza naše zemlje.

Još uvek nije poznata satnica, niti stadion koji će ugostiti dve selekcijem a dan kasnije (17. juna) biće odigrane utakmice naše grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Litvanije i Bugarske (15.00) odnosno Crne Gore i Mađarske (18.00).

Ako bi se meč protiv Jordana zaista odigrao u Beču "orlovi" bi sasvim sigurno imali veliku podršku sa tribina jer je broj naših ljudi u ovom gradu zaista veliki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading