HIT NA INTERNETU: ZDRAVKO ČOLIĆ POSTAO TIKTOKER! Pevač otvorio profil. evo šta je PRVO objavio! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čola je odučio da na ovaj mreži objavi najzanimljivije trenutke sa svojih koncerata.

HIT NA INTERNETU: ZDRAVKO ČOLIĆ POSTAO TIKTOKER! Pevač otvorio profil. evo šta je PRVO objavio! (FOTO)

Foto: Soultime media

Muzička zvezda Zdravko Čolić otvorio je nalog na društvenoj mreži TikTok, a potezom je iznenadio sve svoje fanove. On trenutno na pomenutoj mreži ima svega 360 pratilaca, a kako je profil verifikovan, može se reći da nije reč o lažnom profilu već da je nalog zaista njegov.

Naime, Čola je odlučio da na ovoj mreži objavljuje najzanimljivije videe sa svojih koncerata, a do sada je objavio četiri.

Republika

Foto: printscreen/TikTok/zdravko_colic

Zdravko Čolić otvorio TikTok

Podsetimo, Zdravko Čolić nedavno je napravio spektakl u Zadru, a tokom nastupa dogodila mu se neočekivana situacija zbog koje je mora da na kratko prekine koncert.

Čola je, naime, držao koncert koji je trjao tri sata, a izveo čak 46 svojih numera. On je dobijao mnoštvo poklona od svojih vatrenih fanova, a u jednom momentu su mu bacili grudnjak na binu zbog čega je on počeo da se smeje, te je nakratko prestao da peva i počeo da maše brushalterom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading