"NATAŠA MI JE POMOGLA DA SAČUVAM SINOVE" Tanja Savić progovorila o odnosu sa Bekvalčevom, OVO joj nikad neće zaboraviti!

Autor:

Zabava

28.03.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući kontaktu koji joj je dala Nataša Bekvalac, Tanja Savić uspela da vrati sinove.

"NATAŠA MI JE POMOGLA DA SAČUVAM SINOVE" Tanja Savić progovorila o odnosu sa Bekvalčevom, OVO joj nikad neće zaboraviti!

Foto: ST/Nikola Mutić

Folk pevačica Tanja Savić žali što se nedavno na muzičkom festivalu u Trebinju mimoišla s pop koleginicom Natašom Bekvalac jer je imala želju da je bolje upozna, jer joj je popularna novosadska Barbika pomogla kad joj je bilo najteže u životu.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Tanja Savić

Naime, Bekvalčeva se Savićki našla u vreme kad se borila da vrati sinove u Srbiju i to joj ne može nikada zaboraviti.

- Nataša je osoba koja mi je mnogo pomogla da vratim decu jer mi je u to vreme dala jedan veoma bitan kontakt - rekla je Tanja, a Skandal piše da je Bekvalčeva spojila s političarem Ivicom Dačićem, koji se lično zauzeo da se Tanji vrate sinovi.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac 

Inače, kako Tanja tvrdi, Nataša i ona se s vremena na vreme čuju, ali nikad nisu imale prilike da se bolje upoznaju iako ju je ona i javno podržala dok je vodila borbu za decu.

- Ta priča mi je veoma potresna i emotivno reagujem kada čujem da je majka na silu odvojena od dece. Čula sam se sa Tanjom, razgovarale smo o njenom slučaju i pokušala sam da razumem tu njenu izuzetno komplikovanu situaciju. Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, koje prolaze kroz slične stvari kao i Tanja i svima im kažem jedno - pravna borba je jedini način. Iz ličnog iskustva mogu reći da je ova zemlja, kakva je, takva je, ipak ima neke zakone koji se poštuju i sudove koji su spori, ali ipak, u većini slučajeva, pravedni. Tako da, dobar advokat i u borbu bez odustajanja, to je moj savet - poručila je tada Bekvalčeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading