NAJNOVIJE INFORMACIJE O GUDELJU! Srbin završio sezonu! Izbegnuta TRAGEDIJA, ali ga OVO čeka!

Autor:

Sport

27.03.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj kolabirao je tokom utakmice svog tima.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O GUDELJU! Srbin završio sezonu! Izbegnuta TRAGEDIJA, ali ga OVO čeka!

Foto: Printscreen/twitter

Rođeni brat slavnijeg reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja kolabirao je na meču svog tima Kordobe, kada se samo srušio na teren.

Dragiša je pet minuta ležao bez svesti na zemlji, a brzom reakcijom lekara i reanimacijom, sprečena je trageija!

Mlađi brat Nemanje momentalno je prevezen u bolnicu, gde je proveo noć. Posle pregleda utvđeno je da je došlo do kardio-respiratornog zastoja, ali za sada se ne zna šta je uzrok tome.

Narednih dana ovaj 25-godišnji fudbaler obaviće detaljnije analize, da bi se videla jasna situacija, što znači da je za njega aktuelna sezona završena.

Čelnici Kordobe poručili su Dragiši da je zdravlje svih igrača na prvom mestu, tako da će i na Gudeljev povratak u tim strpljivo čekati. Ukoliko do njega uopšte i dođe.

Inače, brat Nemanje Gudelja je ponikao u NAC Bredi, potom se oprobao u mladom tim Ajaksa, švajcarskom Volenu, portugalskoj Vitoriji Gimaraeš i španskom Kadisu B, pre nego što je januara 2022. potpisao za Kordobu, trenutno člana treće lige Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading