EMOTIVNA PORUKA: Nemanja Gudelj podelio prvu Dragišinu sliku iz bolnice - "Oni su zaslužni što mi je brat ŽIV!"

Autor:

Sport

26.03.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiva objava reprezentativca Srbije.

EMOTIVNA PORUKA: Nemanja Gudelj podelio prvu Dragišinu sliku iz bolnice - "Oni su zaslužni što mi je brat ŽIV!"

Foto: Instagram/Printscreen/nemanjagudelj

Dragiša Gudelj u bolnici u Španiji

Užasne scene su obišle svet u subotu popodne, kada se Dragiša Gudelj, brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, srušio na terenu u utakmici koju je njegova Kordoba igrala protiv Rasinga iz Ferola.

Igrao se 11. minut meča kada se Gudelj samo srušio na terenu, a narednih desetak minuta mu je pomoć ukazivana na terenu. Medicinske službe su uspele da reanimiraju srpskog igrača, a zatim su ga transportovale do bolnice.

Dan kasnije, reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj je na svom Instagram nalogu podelio prvu sliku svog brata Dragiše, a tom prilikom je i zahvalio svima na podršci.

- Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi - napisao je Gudelj.

On je dodao i da je njegov brat "pravi ratnik i da nikada ne odustaje".

- Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. Pravi ratnik već stoji! Nikada ne odustaje! Hvala vam – dodao je reprezentativac Srbije.

Podsetimo, sinoćnji meč je prekinut zbog ovog događaja u 11. minutu susreta, pri rezultatu 1:1, a i dalje nije poznato kada će se nastaviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading