POJAVIO SE KAO PLAVI ČUPERAK NA ESTRADI, A ONDA SE SUOČI SA ISTINOM: Pevač otkrio sve muljačine kolega, morao je da uradi OVO da bi ostao živ! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Dimitrijević poznatiji kao Leon šokirao priznanjem kroz šta je prošao tokom ovih godina na estradi.

POJAVIO SE KAO PLAVI ČUPERAK NA ESTRADI, A ONDA SE SUOČI SA ISTINOM: Pevač otkrio sve muljačine kolega, morao je da uradi OVO da bi ostao živ! (FOTO)

Foto: ATA Images

Stefan Dimitrijević Leon

Pevač Stefan Dimitrijević, poznatiji kao Leon nedavno je izbacio pet novih pesama, za koje kaže i sam da opisuju njegov život. Međutim, on je sada najavio i šesti spot, koji je, po njegovim rečima, vrlo intiman i ličan. 

Na Instagram profilu Leon je objavio fotografiju sa snimanja spota za pesmu ,,Bara", a onda se osvrnuo na svoju karijeru. 

 

Podsetimo, on se pojavio kao vrlo atraktivan momak, sa komercijalnim pesmama i izblajhanom kosom. Već tad je privukao pažnju pripadnica nežnijeg pola, a onda se preko noći ošišao i nagruvao mišiće i postao još poželjniji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEON | NOEL (@leon_music1)

 

Uz fotografiju, Leon se osvrnuo na njegovu prošlost i otkrio kako se osećao svih ovih godina koje je proveona estradi. 

- Izbacio sam pet spotova do sada, a ovo je šesti finalni i poslednji na albumu. Pitate se verovatno zašto je album malo tvrđi, mračan i zašto sam ga nazvao ,,Bara". Evo, da sam odgovorim svojevoljno. Generalno svet estrade je jedna velika ,,bara puna krokodila", uđeš u baru i sve je u početku lepo, a onda kreneš da se daviš i tome nikada kraja, pogotovu ako si mlad i neiskusan, a nemaš pravu ekipu pored sebe. Ovaj tekst, ovaj spot, celokupna ova priča je moja priča. A peonta cele priče je ne ulaziti u ,,baru" ako smatraš da nisi postao krokodil - napisao je Leon na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Leon Instagram

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading