"ORLOVI" KAO KOD KUĆE: Pogledajte doček reprezentacije Srbije u Podgorici (VIDEO)

Autor:

Sport

26.03.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puleni Dragana Stojkovića Piksija naišli su na srdačan doček, sa mnogobrojnom decom strpljivo su pričali i slikali Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Vanja Milinković Savić, Dušan Vlahović…

"ORLOVI" KAO KOD KUĆE: Pogledajte doček reprezentacije Srbije u Podgorici (VIDEO)

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije srdačno je dočekana u Podgorici, "orlove" sutra od 20.45 očekuje utakmica protiv Crne Gore u okviru 2. kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Iako je policija kvalifikacioni meč za EURO Crne Gore i Srbija označila kao visokorizičan, a čak je UEFA suđenje poverila jednom od najboljih arbitara, Klemonu Turpanu, "orlovi" uživaju u sunčanoj Podgorici.

Igrači Srbije naišli su na srdačan doček, sa mnogobrojnom decom strpljivo su pričali i slikali Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Vanja Milinković Savić, Dušan Vlahović…

Utakmica je na programu 27. marta sa početkom u 20 časova i 45 minuta. Stadion pod Goricom će biti ispunjen do poslednjeg mesta, a na osnovu atmosfere koja vlada u Crnoj Gori i među ljubiteljima fudbala, treba očekivati istinski spektakl, sjajnu atmosferu i veliku borbu za bodove.

Podsećanja radi Crna Gora je na startu pobedila Bugarsku u gostima sa 1:0, dok je Srbija na svom terenu slavila protiv Litvanije sa 2:0, slobodna je bila selekcija Mađarske, koja u drugoj rundi dočekuje Bugarsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading