ISPOVEST! Ivana Šašić šokirala priznanjem "Bila sam miljenica zemunskog i voždovačkog klana, Šijan me je zvao" (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas svako može da peva, nažalost, ja to, kao pevač, ne mogu da sažvaćem. Starlete voze bolja kola i nose skuplje torbe od mene, ali zato ja mirno spavam, poručuje Šašićka

ISPOVEST! Ivana Šašić šokirala priznanjem "Bila sam miljenica zemunskog i voždovačkog klana, Šijan me je zvao" (VIDEO)

Foto: Republika TV

Pevačica i bivša zadrugarka Ivana Šašić, koja se razvela od aktuelnog zadrugara Bojana Simića nakon njenog izlaska iz rijalitija jer ju je prevario, u velikoj ispovesti za Republiku otkriva detalje iz mladosti kada se družila sa žestokim momcima poput Radeta Ćaldovića, poznatijeg kao Ćenta, te bivšeg supruga Goce Božinovske Zorana Šijana.

Naime, ona je za naš list ispričala kako su je pripadnici "zemunskog klana", koji su devedesetih harali beogradskim podzemljem, iz milošte zvali Mala Ivana i gledali je kao sestru, a da ona u početku nije znala da su oni kriminalci.

- Sećam se situacije '95, pevala sam u jednom lokalu "Efika" na Petrovaradinu, tad sam bila klinka, nisam znala kako izgledaju ti tipovi, kasnije sam ih prepoznala u dokumentarcu "Vidimo se u čitulji" i pomislila pa ja ove ljude znam - priča nam iskreno Ivana i objašnjava kako se zbližila sa žestokim momcima:

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Youtube printscreen

Ivana Šašić i Bojan Simić

 

- Kasnije sam ukapirala da su to bili ljudi iz "voždovačkog klana", oni su uvek dovodili neke devojke sa sobom, ja sam njima pevala, ali sam dobijala izvinjenje zato što možda gledam nešto što nije pristojno, a tu stojim i pevam. Poznavala sam i neke iz "zemunskog klana", mnogo je to ljudi, nikad nisam doživela nijednu ružnu reč. Ćenta i Šijan su me zvali Mala Ivana, nije bilo nikakvih pogleda koji bi se mogli protumačiti drugačije.

Šašićka, koja je ceo život živela od svog rada, ističe da danas neke žene bez zanimanja voze bolja kola od nje i nose skuplje torbe. Dok je bila učesnica "Zadruge 4", kaže da je naučila da može da preživi nedelju dana i sa 2.000 dinara, ali ono što ne može da prežali jeste što danas, kako primećuje, svako želi i može da peva.

- Danas svako može da peva, nažalost, ja to, kao pevač, ne mogu da sažvaćem. Opet se vraćamo na dobru pesmu, narodnu muziku, opet kvalitet dolazi na prvo mesto, opet snimamo pesme iz osamdesetih i opet ćemo doći na ono da je pevač pevač, striptizeta striptizeta, starleta starleta... Ali dobro, ta starleta vozi bolji auto od mene, nosi bolju torbu od mene od 5.000 evra, ne znam kome se više isplati, ali ja mirno spavam, znam kako sam zaradila novac - zaključuje Ivana.

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ivana Šašić

 

Pevačica ove godine obeležava 30 godina otkako je počela da peva iako je prvi album snimila tek sa 31 godinom.

- Ponosna sam što sam odrastala uz Ljubu Aličića, Šabana Šaulića, legendarne Cicvariće, šabački vašar, Radio Šabac, koji je bio najpoznatiji u celoj Jugoslaviji, s najvećom fonotekom u to vreme. Prvi album sam snimila sa 31 godinom, niko me nije forsirao i nisam žurila, radila sam svoj posao i čekala to neko vreme da krunišem rad CD, koji je izašao 2006. za "Grand produkciju" - rekla je Ivana.

U vreme kad se mnogi nazivaju kraljevima i kraljicama bakšiša Šašićka ističe da je svojevremeno od bakšiša kupila auto.

- Uvek je bilo dobro, sećam se bakšiša 2001. u Italiji na nekoj čergarskoj svirci, znali smo da odemo u Napoli, Rim, sviramo dva dana, znalo je da bude brdo različitih valuta, ali ja i sad uzimam veliki bakšiš, možda više nego tad, vrednost je dupla. Prošle godine je bila jedna svirka gde sam dobila baš veliki bakšiš, bila je baš dobra suma, recimo, dve takve svirke i može da se kupi jedan solidan automobil - rekla je Ivana za Republiku.

Foto: Youtube.com printscreen

Ivana Šašić

 

Ivana godinama neguje prijateljstvo sa starijim koleginicama, kao i kumstvo s Mirom Škorić.

- Imam ja svoju žensku ekipu s kojom se družim dugo godina. Tu je Sanja Maletić, zatim moja kuma Mira Škorić, volim Vesnu Zmijanac, s kojom sam zaista bliska, Zoricu Brunclik, volim te starije koleginice, volim i Snežanu Đurišić. Volim ako mogu nešto da naučim od njih, od njih se uči, one ne bi trajale toliko da nema šta da se nauči od njih - kaže pevačica, pa naglašava da su njene koleginice i drugarice, baš kao i ona, karakterne žene ili, žargonski rečeno, prava braća:

- Ne mogu da odvojim Sanju od Mire, Mira to srcem radi, imaju isti karakter, one su mi brat, kad za nekog kažeš brat, one su braća i za veselje i kad je frka i kad je teško, uvek su tu. Njih dve su prolazile sa mnom kroz moje razvode, probleme, uvek su tu kad treba da me posavetuju, a ja ih uvek poslušam. Rule, poznati tekstopisac, jednom je rekao: "Najveća greška na estradi tada bila je muvati Miru Škorić, Sanju Maletić, Zlatu Petrović, Gocu Božinovsku, Vanesu Šokčić i Ivanu Šašić, one su braća, tu muvanja nema!"

Ivana priznaje da bi se ponovo vratila u devedesete jer joj je taj period ostao u najlepšem sećanju:

- To su bila vremena kad sam znala da sve što imam, i poslednji dinar iz novčanika, ostavim u kafani. Otimali mi iz ruku, ja davala na pesme i muziku, sad retko izlazim. Ne pijem već osam godina zbog bronhijalne astme. Sada se najviše družim s mojim drugaricama i to su uvek neke mirnije varijante.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading