DALA POLA MILIONA ZA DVE KUĆE BLIZU ZLATIBORA! Ivana Selakov otišla u preduzetnike, pa priznala da se NEĆE UDAVATI: Nema sad poente za svadbom!

Autor:

Zabava

26.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Selakov izdvojila je malo bogatstvo za nekretnine zajedno sa suprugom, Predragom Mirkovićem.

DALA POLA MILIONA ZA DVE KUĆE BLIZU ZLATIBORA! Ivana Selakov otišla u preduzetnike, pa priznala da se NEĆE UDAVATI: Nema sad poente za svadbom!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Ivana Selakov, kako je i sama priznala u jednoj emisiji, odnedavno je postala i preduzetnik. Kupila je imanje i izgradila dve kuće, za koje su mediji pisali da je dala čak pola miliona evra, a kako kaže, preduzetnik je već 15 godina.

- Uvek sam razmišljala da mi koji se bavimo muzikom, pogotovo žene, ne znamo kada će to stati. Moj Peđa je uvek želeo da ima vikendicu, da bude van grada i na kraju smo se odlučili za mesto pet kilometara od Zlatibora. Da bude van grada, gde je netaknuta priroda. Trčkaraju divlji konji i prelepo je... To smo uzeli za nas, za porodicu i prijatelje, a u perspektivi da bude i neki biznis. Lepo je - otkrila je Ivana, pa se osvrnula i na svoj odnos s nevenčanim suprugom Predragom Mirkovićem, s kojim je u vezi od 2008. godine:

- U početku je bilo: "Ima vremena", a sad nema poente za svadbom. Imamo dete, imamo zajednicu koja je vanbračna. Sada, kad bismo se venčali, kao, čemu to? Mnogo je bitnije imati skladnu zajednicu i porodicu od jednog papira. Ja sam odmah bila zaprošena i tada nam je bilo bitno da se skućimo. Krenuli smo sa stanom na Altini u Zemunu. Malo-pomalo. Bilo nam je bitnije da funkcionišemo dobro privatno i poslovno jer smo mi i privatni i poslovni partneri. Dete kao apsolutno najbitnija stvar jedne takve zajednice. Kruna je opasnica, ima svoj karakterić, koji je više tatin. Obožava muziku, videćemo da li ima glasa, prerano je - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading