DŽEHVA UHVAĆENA U LAŽI, PA STIGLO ZVANIČNO UPOZORENJE? Afera sa košarkašem izmišljena?

Autor:

Zabava

24.03.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku skandala sa košarkašem, Teodora Džehverović šokirala obraćanjem javnosti.

DŽEHVA UHVAĆENA U LAŽI, PA STIGLO ZVANIČNO UPOZORENJE? Afera sa košarkašem izmišljena?

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović napravila je totalnu pometnju kada se nedavno pojavila na večitom derbiju u Pioniru.

Na dan utakmice u javnosti je odjeknula vest da je u vezi s košarkašem Crvene zvezde Lukom Vildozom, te je njen dolazak na večiti derbi samo dodatno podgrejao priče o njenoj navodnoj novoj ljubavi. Nekoliko dana se pisalo o vezi između pevačice, koja je učestvovala u prvoj sezoni "Zadruge", i sportiste, a on je, kako saznajemo, ubeđen da svi ti navodi dolaze od nje. Zbog toga je Džehverovića upozorena da prestane da širi glasine o lažnoj ljubavi.

Foto: ATA Images/Dušan Milenković

Teodora Džehveorivć na derbiju

 

- Teodora ništa ne radi slučajno. Pre utakmice pojavile su se informacije da je u šemi sa Lukom. Pošto to nije tačno i njemu takve stvari baš smetaju, ubrzo se ušlo u trag ko je i šta plasirao i preko koga. Argentinski košarkaš ne želi da bude u javnosti zbog veze sa pevačicama, naročito rijaliti učesnicima, već isključivo zbog sporta. Zbog toga se nije ni oglašavao jer nije hteo da produbljuje priču. Oni koji se time bave ispitali su sve i saznali odakle vetar duva. Njoj je rečeno da se sa tim ne igra - kaže izvor.

Foto: Starsport/Instagram/teodoradzehverovic/Ilustracija

Teodora Džehveorivć i Luka Vildoz

 

Kako je Kurir već istražio i pisao, pevačica je navodno do ušiju zaljubljena u košarkaša i namerno je odlazila na mesta na koja ide i on kako bi mu se što više približila. Za razliku od nje, Vildoza prema Teodori ne gaji nikakve emocije, što ona pokušava da promeni na svaki način. Ipak, nakon nekoliko dana, kada joj je rečeno da zaustavi priče, ona se oglasila na Instagramu.

- Jedino što imam da kažem jeste da svog budućeg momka neću pratiti na Instagramu. Zeznuli ste se - napisala je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading