SA DRAGIŠOM JE SVE U REDU: Ohrabrujuća objava Nemanje Gudelja

Autor:

Sport

26.03.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac potvrdio izjavu svog oca, ali i fudbalskog kluba Kordoba.

SA DRAGIŠOM JE SVE U REDU: Ohrabrujuća objava Nemanje Gudelja

Foto: Starsportphoto

Nemanja Gudelj

Užasne scene su obišle svet u subotu popodne, kada se Dragiša Gudelj, brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, srušio na terenu u utakmici koju je njegova Kordoba igrala protiv Rasinga iz Ferola.

Igrao se 11. minut meča kada se Gudelj samo srušio na terenu, a narednih desetak minuta mu je pomoć ukazivana na terenu. Medicinske službe su uspele da reanimiraju srpskog igrača, a zatim su ga transportovale do bolnice.

Sada se konačno oglasio i Nemanja, čije reči daju ohrabrenje da će se sve dobro završiti.

- Sa Dragišom je sve u najboljem redu - stoji na storiju koji je objavio fudbalski novinar Nebojša Petrović, a koji je preneo Gudeljeve reči.

Foto: Instagram/Printscreen/nebojsa_petrovic_10

Izjava Nemanje Gudelja

Podsetimo, ranije tokom dana je izjavu za naš portal dao i Nebojša Gudelj, koji je takođe rekao da je situacija sve bolja.

Najnovije informacije o njegovom stanju je dao i FK Kordoba, koji je potvrdio da je Dragišino stanje stabilno.

Do kolapsa Gudelja došlo je zbog kardiorespiratornog zastoja, a nakon toga su lekari uspeli da ga povrate, iako su u jednom trenutku svi na stadionu, ali i na terenu, počeli da se hvataju za glavu.

Treba takođe napomenuti i da su medicinske službe vrlo brzo reagovale, ambulantna kola su se ekspresno pojavila na terenu, baš kao i lekarska ekipa pre toga, i uspele su da pruže pomoć našem igraču. Dragiša je u jednom trenutku, nakon reanimacije, želeo i da nastavi meč, ali mu to naravno nije bilo dopušteno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading