SLAVLJE U DOMU NATAŠE BEKVALAC! Pevačica rastopila srca emotivnom porukom: I da nisi moj KRV, ja bih te odabrala! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Nataše Bekvalac, Kristina, danas slavi rođendan.

SLAVLJE U DOMU NATAŠE BEKVALAC! Pevačica rastopila srca emotivnom porukom: I da nisi moj KRV, ja bih te odabrala! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac ima dve rođene sestre, Kristinu i Draganu za koje je vrlo vezana, a sada je na svom Instagram profilu Kristini posvetila emotivnu poruku povodom njenog rođendana.

- Srećan rođendan! I da nisi moja sestra po krvi, moje srce i duša opet bi te odabrale. Volim te rođena. Bela moja - napisala je Bekvalčeva na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/bekvalceva

Nataša i Kristina Bekvalac

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac u gotovo svakom svom intervjuu govori o pobezanosti sa svojom porodicom, koja joj je najveća podrška i u dobru i u zlu.

Pevačica je jednom prilikom ispričala da je njena majka Mira bila najviše posvećena njoj jer je bila najproblematičnija. Pored toga, Nataša je ispričala i da je njena majka jaka kao stena, te da je zahvaljujući njoj to što jeste danas.

- Iza svake uspešne žene stoji... Mama! Ovo je moja mama. Bolju nisam mogla odabrati. Majka je majka, najlepša bajka... Ova pored mi je mlađa sestra - napisala je Bekvalčeva svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading