MILICA TODOROVIĆ SPREMA KONCERT U ARENI! Pevačica šokirala izjavom o koleginicama, pa ODLEPILA na pomen DEČKA: Samu sebe jedem! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.03.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodeći se primerom svojih koleginica iz "Zvezdi Granda", Milica Todorović najavila da će i ona napraviti spektakl u Areni.

Milica Todorović pojavila se sinoć na konceretu Saše Matića i zablistala u elegantnoj crvenoj haljini, sa elegantno podignutom kosom i svedenom šminkom. Ovom prilikom, pevačica je stala ispred objektiva portala Republika i pohvalila se poklonima koje je dobila, ali ne od svog dečka, jer, kako kaže, još uvek je sama, te najavila da će i ona uskoro svojim fanovima prirediti koncert u beogradskoj areni.

- Ništa nisam dobila za 8. mart od poklona! Dečka nemam, ruže sam dobila 7. marta kad sam pevala humanitarni koncert u Kruševcu i bilo je puno poklona - otkriva Todorovićeva i kaže da je koncerti svojih koleginica iz takmičenja "Zvezde Granda" i te kako raduju, te priznaje šta nju sputova da napravi isti korak:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović sprema arenu

Drago mi je zbog mojih koleginica, one su vrednije od mene, jer ja više volim da odmaram nego da radim, što se i vidi, jer retko izbacujem pesme. Vaga sam u horoskopu, pa stalno vagam, perfekcionista sam, ali moram da kažem da spremam projekte koji mogu da najave arenu! Čekam pravi trenutak, a kad će to biti, videćemo. Možda i pokupim nešto od njih kako bih bila spremnija - priča pevačica i priznaje da može da živi na konto stare slave.

Todorovićeva je istakla i ko joj najviše kida živce u poslednje vreme.

- Joj... Pa, razni ljudi! Krivi ljudi... Ja sam dosta flegmatična osoba, osetljiva sam i možda zbog toga sve primam k srcu, pa se onda nerviram. Jedem se u sebi, možda je to u pitanju. Nemam ništa sa kolegama i kolegnicima, više samu seme jedem, jer sam svesna da sam lenja i nerviram se zbog toga, tako sve u krug - ističe Milica.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović

Pevačica je i prokomentarisala nedavni skandal kada je gradonačelnik Pule, a kasnije i gradonačelnik Osijeka zabranio Ani Bekuti Draganu Kojiću Kebi da nastupe u svojim gradovima.

Verujem da kada se zatvore kući puste Miroslava Ilića! Mnogo volim taj cinizam... Ne znam šta bih rekla, to su gluposti! Mi godinama tamo nastupamo, Hrvatska mnogo voli našu muziku - zaključuje Milica Todorović za Republiku, a šta je još sve rekla, pogledajte u video klipu na početku teksta.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading