IMALA SAM TINDER, ALI SU ME IZBACILI! Nataša Bekvalac prvi put progovorila o udvaračima, Ikodinoviću i Lazukiću, pa priznala: Sa ćerkama ne govorim o njihovim očevima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.03.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac iskreno o privatnom životu, ljubavi, bivšim muževima i deci.

Pevačica Nataša Bekvalac održala je koncert u Trebinju, a neposredno pred nastup je iskreno govorila o turbulentnom privatnom životu, ljubavi, ćerkama, muževima, mrežama za upoznavanje, ali i o trenutnom emotivnom statusu.

- Mrtvo more. Ja bih volela da vam se pohvalim nekim dečkom, ali ništa ni na vidiku - počinje Nataša i dodaje:

- Mislim da ima sjajnih muškaraca zaista, ali mislim da sam ja već pet godina u jednoj fazi gde rastem i poštujem sebe.

Foto: : Ognjen Bogdanović

Nataša Bekvalac o ljubavi

Nataša otkriva i da li ima nekih signala, ali i kako bi se snalazi kada se pojave.

- Nema ih. Davno je to bilo. Ali mislim da bih se snašla kada bi se to desilo. Ja sam vrlo suptilna kada je to u pitanju. Muškarac kome ja dam signale, mora da bude hipersenzitivan da bi me skapirao. Nemam više nikakva očekivanja, zapravo, meni muškarac više i ne treba. Možda sam zato relaksirana po tom pitanju. 

Ona je ovom prilikom progovorila i o roditeljstvu.

- Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve sfere koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored - počinje Nataša i dodaje da nije lako biti samohrani roditelj: 

 

 

- Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali  vidim i njihove očeve - iskrena je Nataša koja priznaje da nekada prisluškuje ćerkine razgovore:

- Hana mi nikada ne kaže u lice da je smaram, ali kada prisluškujem njene telefonske razgovore, kaže to drugaricama

Kako iza sebe ima tri braka, a ćerke sa Danilom Ikodinovićem i Lukom Lazukićem Bekvalčeva priznaje da o njima ne razgovara sa decom.

- Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima pogotovu zato što nemam preterano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam - tvrdi Bekvalčeva koja je nedavno proslavila Katjin peti rođendan, a posebno ju je pogodila Hanina pažnja:

 

 

- Kada sam pročitala poruku koju je Hana napisala za Katjin rođendan, bukvalno sam se razmazala. Emotivno me je rasturila. Teške situacije nas naprave mudrijim i zrelijim, a nas tri smo baš imale teške godine. Protutnjale smo kroz jako težak period i iz tog perioda smo izašle kao pobednice. Od obe sam naučila mnogo i znam da su mi date da bi me naučile životu - rekla je ona i otkrila da li je hrabra ili luda:

- Moja čarobna kombinacija je da sam i hrabra i luda. Luda sam po rođenju, a hrabra po čuvenju.

Ipak, iako dosta otvorena, Nataša nije želela da otkriva da li je Katja upoznala polubrata po ocu:

- Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću govoriti o tako privatnim stvarima. Verujem da ni ljude ne zanimaju takve pikantrije - kratko je rekla i dodala da sa Hanom ne mora da razgovara o prošlosti, jer su sve prošle zajedno:

Foto: : Ognjen Bogdanović

Nataša Bekvalac o Hani

- Sa Hanom ne pričam o svojim bivšim brakovima jer je ona bila tu. Proživela je sa mnom sve to. Nas dve smo nerazdvojiva celina - priča ona i dodaje:

- Sve što smo prošle bilo je teško, ali smo išle na psihoterapiju. Nekada loš brak koji traje godinama ostavi veće posledice nego razvod koji je bio bez povišenog tona, ili se taj povišen ton nije čuo pred decom. Čula sam ga ja, ja sam to doživela. Mislim da sam učinila najbolju stvar kad sam se razvela. Uradila sam to zbog dece.

Ne krije i da je veoma stroga majka.

- Ja sam ekstremna kada je vaspitanje dece u pitanju. Malo sam u poslednje vreme popustila zato što je ekstremna razlika između onog što se poštuje u našoj porodici i kako ih ja odgajam, pa moram da nađem kompromis i balans jer ne mogu da ih izopštim potpuno od okoline. Mislim da Hana radi sve što je u granicama normale ili ja kao svaki roditelj ne znam baš sve što ona radi. Klinci danas imaju toliko lažnih profila, imamo i mi, a zamislite koliko imaju oni.

- Ja nemam lažan profil, ali imaju moje drugarice. Kad hoću da vidim nešto, uđem na te njihove profile. Želim da vidim ono što žele da vide sve druge žene. Svaka žena uhodi muškarce, ali ne i ja.

 

 

Nataša je priznala i da je jednom prilikom otvorila mrežu za upoznavanje.

- Jednom sam otvorila Tinder. Šalili smo se kad smo u Makedoniji imali nekoliko nastupa. Videla sam da to moji dečaci iz benda rade, pa sam otvorila i ja. Tamo sam zatekla svašta, ali su me brzo izbacili. Mečovala sam se sa jako puno njih, ali su me ukinuli - rekla je ona, pa otkrila da li nju neko kontroiliše:

- Moje ludilo niko ne kontroliše zato sam nelečena - nasmejala je sve, a onda priznala da u emotivnim odnosima nije ljubomorna:

- Nisam uopšte ljubomorna u vezama. Na tom samopouzdanju sam radila godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading