LJUPKA NA AUTO-PUTU DIVLJA 200 NA SAT! Pevačica se hvali na internetu kako se bahati (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se snimala dok je divljala na auto putu brzinom od 200 km na sat.

LJUPKA NA AUTO-PUTU DIVLJA 200 NA SAT! Pevačica se hvali na internetu kako se bahati (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ljupka Stević

Pevačicu Ljupku Stević mnogi pamte po skandalu koji je imala s bivšim ljubavnim partnerom kada mu je uništila kola, a sad je bahatost pokazala i na auto-putu. Naime, ona je snimila instastori na kojem je pokazala koliko je brzo vozila na auto-putu. U jednom momentu kazaljka se zakucala na 200 kilometara na sat.

Republika

Foto: instagram ljupka stevic

Ljupka Stević divlja na auto-putu

S obzirom na prekršaj koji je pevačica napravila, ona bi novčano trebalo da bude kažnjena papreno, pored toga što postoji velika šansa da joj se oduzme i vozačka dozvola na određeni period. Inače, kazne za prekoračenje brzine dosežu i preko 120.000 dinara.

- Od 181 km/h do 200 km/h sledi novčana kazna od 20.000 do 40.000 dinara, šest kaznenih poena i primena mere zabrane upravljanja vozilom u trajanju od tri meseca - od 201 km/h do 220 km/h sledi novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i primena mere zabrane upravljanja vozilom u trajanju od osam meseca - stoji u propisima za vozače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading