"UDVARAČA IMA MNOGO, SHVATILI SU DA SAM DAMA" Transrodna pevačica iz "Zvezde Granda" priznala kakve sve ponude dobija od muškaraca!

Autor:

Zabava

27.03.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alina Juhart podigla je veliku prašinu kada se prvi put pojavila na sceni takmičenja "Zvezde Granda".

"UDVARAČA IMA MNOGO, SHVATILI SU DA SAM DAMA" Transrodna pevačica iz "Zvezde Granda" priznala kakve sve ponude dobija od muškaraca!

Foto: Printscreen

Alina Juhart, transrodna pevačica, koja se na sceni pojavila u ovoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", plasirala se u četvrti krug. Kako Juhartova ističe, vredno vežba i uči da iz kruga u krug bude bolja što narod vidi.

Naime, Alinu uveliko prepoznaju na ulici, a, kako kaže, muškarci joj se na svakom koraku udvaraju.

- Udvarača ima mnogo! Prilaze mi uživo, ali mi stižu i poruke, ipak je danas to preko Instagrama moderno. Moram da kažem da su muškarci shvatili da sam ja kraljica i dama i da mi prilaze na takav način, za sada nemam loše iskustvo - ne krije pevačica koja je jednu ljubavnu poruku ipak izdvojila kao posebnu.

Republika

Foto: Printscreen

Alina Juhart Zvezde Granda

- Kada sam imala intervju i rekla da će pored mene da stoji muškarac koji će da me drži za ruku, tog dana sam dobila još mislim pedeset poruka od onih koji žele da me drže za ruku - priznala je Alina za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading