VANREDNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda ima SPECIJALNO IZNENAĐENJE za navijače!

Autor:

Sport

27.03.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli posle reprezentativne pauze dočekuju novosadskog superligaša.

VANREDNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda ima SPECIJALNO IZNENAĐENJE za navijače!

Foto: Starsport

Delije

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštila je danas da priprema iznenađenje za navijače na utakmici 28. kola Mozzart Superlige Srbije protiv Mladosti iz Novog Sada, koja će biti odigrana u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

- U prethodnom periodu smo na mečevima uočili veliki broj panoa, sa sjajnim crtežima i ispisima. Upravo zbog toga smo odlučili da motivišemo sve navijače našeg kluba da za utakmicu sa ekipom Mladosti pripreme kreativne radove, na kojima će se nalaziti crteži ili poruke koje su upućene crveno-belima - saopšteno je iz Crvene zvezde.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Navijači srpskog šampiona, koji na utakmicu ponesu pano sa crveno-belim motivima će po ulasku na stadion dobiti broj, navodi branilac titule.

- Pobednika ćemo proglasiti tokom drugog poluvremena kada će spiker pročitati broj koji je pobedio, a ujedno će se pojaviti i na semaforu. Po završetku utakmice, vlasnik najkreativnijeg i najoriginalnijeg rada će biti nagrađen upoznavanjem sa Zvezdinim igračima - zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Mozzart Superlige Srbije sa 73 boda, čak 18 više od drugoplasiranog TSC-a, a 19 poena prednosti za najvećim rivalom Partizanom koji je na trećoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading