DARA ROKA! Bubamarin snimak sa nastupa usijao društvene mreže, niko ne može da veruje da pevačica OVAKO izgleda bez fotošopa! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.03.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara se ponovo našla na meti podsmeha na društvenim mrežama.

DARA ROKA! Bubamarin snimak sa nastupa usijao društvene mreže, niko ne može da veruje da pevačica OVAKO izgleda bez fotošopa! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Dara Bubamara usnimljena je u jednom noćnom klubu u neobičnom autfitu koji je izazvao mnogo pažnje. Naime, pevačica je uslikana u providnom bodiju, koji je istakao njene silikonske grudi, i crvenim, lakovanim pantalonama koje su bile navučene do kuka.

Poslednjih godina Dara se često nalazi u domaćim medijima zbog fotošopiranja slika, a mnogi tvrde da pevačica preteruje i da tako ne izgleda uživo, te je često meta podsmeha na društvenim mrežama.

Brojni pratioci su gledali "kako Dara izgleda bez filtera", te su obratili posebnu pažnju na njeno lice, ali i zadnjicu, kojom se pevačica neretko hvali. Međutim, ni struk ne izgleda tako tanko kao što deluje na Instagramu.

Na snimku, Dara se približava kameri, a u jednom trenutku deluje i kao da ljubi mikrofon dok peva, što joj ne bi bio prvi put, kada ga je jednom prilikom "obojila" u boju svog ruža.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading