DARA BUBAMARA PSUJE I LOMI SVE PRED SOBOM! Skandalčina u Novom Sadu, pevačica digla frku zbog LUKS MAŠINE, nastao haos (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, Dara Bubamara napravila je opštu pometnju na ulicama Novog Sada zbog nepropisnog parkiranja.

DARA BUBAMARA PSUJE I LOMI SVE PRED SOBOM! Skandalčina u Novom Sadu, pevačica digla frku zbog LUKS MAŠINE, nastao haos (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara večeras je navodno napravila skandal kad je saznala da su radnici parking servisa u Novom Sadu pokušali da odnesu njen skupoceni automobil marke "Mercedes", koji je parkirala na sred pešačkog prelaza.

Dara je, naime, kad je videla šta se dešava, počela navodno da viče, preti radnicima i da ih vređa, a sve vreme je pokušavala nekog da dobije na telefon.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Dara Bubamara napravila skandal zbog automobila

Sama je čupala sajle sa kamiona, a vozilo joj je na kraju spušteno. Ona je, nakon neprijatne scene koju je izazvala, prebacila auto na drugo mesto, prenosi Instagram stranica 192.rs.

Podsećanja radi, komšije Dare Bubamare su nedavno otkrile više detalja o pevačici.

- Moja ćerka ide sa Darinim sinom u razred i mogu vam sa sigurnošću reći da je to jedna od najskupljih privatnih osnovnih školi u Novom Sadu. Godina košta i do 5.000 evra, ali u to je uračunato sve. Škola, ručak, dodatni rad sa decom, prevoz, kao i obezbeđenje koje imaju u okviru škole - kaže jedan od suseda.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dara Bubamara

Skoro nikada Daru ne vidim da ide peške. Uvek je u automobilu. Vozi dobra i besna kola, a nije joj strano ni da često nagazi po gasu. Ona je prosto taj tip, voli brzu vožnju i očigledno je zavisnik od adrenalina. Sve svoje obaveze obavlja sa automobilom i retko kada je možete videti da šeta ulicom. Pretpostavljam da joj dodatno stvara pritisak kada je ljudi prepoznaju i žele da se fotografišu sa njom - otkrila je komšinica iz zgrade u kojoj živi Dara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading