ZAVIRITE U STAN MARIJE VELJKOVIĆ NA DORĆOLU: Voditeljkina oaza mira odiše svetlim tonovima, a tek da vidite OVAJ POSEBAN KUTAK! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan u kojem voditeljka Marija Veljković živi sa svoje troje dece odiše toplinom, sivim i bež nijansama i detaljima koji ga čine pravom porodičnom oazom koju čuva samo za sebe.

ZAVIRITE U STAN MARIJE VELJKOVIĆ NA DORĆOLU: Voditeljkina oaza mira odiše svetlim tonovima, a tek da vidite OVAJ POSEBAN KUTAK! (FOTO)

Foto: Republika

Voditeljka i glumica Marija Veljković jedna je od omiljenih TV lica. Iz godine u godinu je stalno gledamo u emisijama edukativnog i zabavnog karaktera i uvek sa nestrpljenjem očekujemo novi projekat u kojem učestvuje.

Ona se pre izvesnog vreme razvela od supruga Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece Đurđa, Rosu i Nevu.

Oboje su krenuli svojim putem, a pre nekoliko meseci, lepa voditeljka je potvrdila vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Kako svaki razvod sa sobom donosi i ogromne životne promene, tako se i Marija nakon što se rastala od bivšeg supruga, vratila u svoj devojački stan, za koji su domaći mediji preneli da se nalazi u beogradskom naselju Medaković. 

 

-Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život - ispričala je jednom prilikom Marija.

Budući da se iz svog porodičnog stana preselila u onaj u kojem je provodila devojačke dane, spontano se nametnulo pitanje kako se oseća kada se probudi u starom, a opet sada novom stanu.

‒ Smireno. Poenta svih nas je da budemo srećni, a onda činimo male ili velike korake da bismo dotle došli. Sve, pa i novi početak, ima i lepe i ružne strane, ali ćemo sada o lepim – imam mir i njih troje, a dalje ćemo videti. Kad su mi mama i tata kupili stan, s prozora su se videle njive, a sada je tu parking, otvoreni su restorani, samoposluge, pekare, izgrađene su nove zgrade, između njih su igrališta...- ispričala je jednom prilikom Marija za domaće medije.

Budući da je ona aktivna na društvenim mrežama, mogli smo makar malo da zavirimo u njen porodični dom koji ljubomorno čuva od očiju drugih.

Njen stan, makar prema deliću onog što smo mogli da vidimo na Instagramu, odiše jednostavnošću i toplinom.

U njemu preovladavaju svetli tonovi u vidu bež i svetlosivih nijansi.

U dnevnoj sobi nam je pažnju privukla ugaona garnitura u bež nijansi koja sa pregršt jastučića i "čupavim" prostirkama odiše "cozy" atmosferom. 

Na zidovima možemo da primetimo slike, postere sa citatima, ali i neobičan viseći luster. A tu i je i efektna plava sofa koja "razbija" eventualnu monotoniju svetlih i mirnih boja.

U kuhinji koja predstavlja omiljeno mesto svih ukućana dom dominiraju drveni elementi u svetlosivoj boji u kombinaciji sa pločicama u svetlobraon nijansi koje imaju "efekat kamena". 

I za kraj, budući da poput većine dame voli da se doteruje i šminka, lepa voditeljka ima i jedan poseban kutak za sređivanje koga krasi veliko ogledalo sa belim ramom i sijalicama i sa toaletnim stočićem.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Svetlana

28.03.2023 10:47

Sa konja na magarca.

Noel

30.03.2023 09:58

Kako "ljubomorno čuva od očiju drugih" kad se konstantno snima i fotka i to kao da živi u rijalitiju, prezentuje širokim narodnim masama !? Samo je nismo još uvek videli kako sedi na wc šolji!