TEA TAIROVIĆ KRIJE BOGATOG BIZNISMENA! Bavi se KRIPTOVALUTAMA i već dve godine je u TAJNOJ VEZI sa pevačicom!

Autor:

Zabava

26.03.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tea Tairović krije dečka.

TEA TAIROVIĆ KRIJE BOGATOG BIZNISMENA! Bavi se KRIPTOVALUTAMA i već dve godine je u TAJNOJ VEZI sa pevačicom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Tea Tairović važi za jednu od najtraženijih pevačica mlađih generacija, a mnogi je nazivaju i ''kraljicom bakšiša''.

Ipak, mnoge intrigira i njen ljubavni život, naročito jer o svojim partnerima ne govori i ne otkriva njihov identitet, a neretko govori i da nema emotivnog partnera.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović krije partnera

Međutim, kako se navodi, pevačica je već dve godine u ljubavnoj vezi sa izvesnim Ivanom K., koji javnosti nije poznat, ali je kako se priča, veoma imućan, prenosi Kurir.

On se dugo bavio privatnim biznisom, a danas trgovinom kriptovaluta. Kako pomenuti mediji prenose, on se sam hvali odnosom sa pevačicom. Navodno govori kako Tea svoje slobodno vreme provodi sa njim, ali i da je veoma ljubomorna i posesivna.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović je već dve godine u emotivnoj vezi

Ivan K. živi luksuzan život, skupocena garderoba, izlasci i egzotina putovanja, a sa Teom ga je navodno upoznao Bora Santana.

- Tačno je da smo radili zajedno njegov rođendan. Ja njega znam mnogo dugo, samo mi nikad nismo pričali o tim stvarima ko je s kim, ali ako se on hvali po gradu, onda je najbolje da s njim kontaktirate. On je imućan čovek, tako da je sve moguće - rekao je Bora za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading