ŽIVELA SAM U STRESU I STRAHU! Goca Lazarević otkrila BOLNU istinu, u tridesetim je izgubila mogućnost za POTOMSTVO!

Autor:

Zabava

26.03.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Lazarević progovorila je o problemu sa kojim se rano suočila.

ŽIVELA SAM U STRESU I STRAHU! Goca Lazarević otkrila BOLNU istinu, u tridesetim je izgubila mogućnost za POTOMSTVO!

Foto: printscreenPinkTV

Pevačica Goca Lazarević priznala je gostujući u jednoj emisiji kako se već u tridesetim godinama suočila sa menopauzom, koja pogađa žene u pedesetim godinama života.

- Sa 32 godine sam ušla u menopauzu. Srećom sam rodila decu pre toga. Mislim da je uzročnik toga stres. Ono što je neprijatno u tom dobu je to iznenadno, neprekidno znojenje. Adrenalin jako radi. To je vrlo neprijatno pred publikom, kamerama, ali živ se čovek na sve navikne. Tek kada sam imala 40 godina su mi skrenuli pažnju na to. Veštački su mi tada izazivali ciklus sve do 50 godine života, hormonskom terapijom. Plašila sam se da mi se ne promeni glas, to mi je bio neki osnovni problem i briga. Živela sam u velikom stresu, mislila sam samo kako da prevaziđem taj problem - ispričala je Goca i dodala:

Republika

Foto: Republika

Goca Lazarević o menopauzi

- Jedino što sam primetila je da nemam valunge. Plašila sam se, jer sam sklona kostoboljama, lomila sam mnogo puta kosti nakon te 32 godine - kaže Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading