PRVI PUT ČUJEM ZA TO: Piksi ŠOKIRAN pitanjem novinara - reprezentativac NAMERNO propustio meč sa Crnom Gorom?

Autor:

Sport

28.03.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijedno okupljanje reprezentacije ne može da prođe bez nekog problema.

PRVI PUT ČUJEM ZA TO: Piksi ŠOKIRAN pitanjem novinara - reprezentativac NAMERNO propustio meč sa Crnom Gorom?

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru sa 2:0 (0:0) u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Posle meča se oglasio i Dragan Stojković Piksi, selektor "orlova", koji smatra da smo u Podgorici videli fantastičnu utakmicu.

- Mislim da je bila fantastična utakmica sa obe strane. Puno agresivnosti, jakog tema. Vrlo sadržajna utakmica, prava takmičarska. Mi ovu reprezentaciju poštujemo. Ono što je njažnije je rezultat. Osvojili smo tri boda i presrećni smo pošto smo sa tom ambicijom došli u Podgoricu. Mislim da smo naš cilj ostvarili.

Dodao je i da je dupla izmena, izvršena na poluvremenu, stigla u pravom trenutku.

- Mi smo morali da menjamo nešto u nastavku. Bili smo u deficitu na sredini terena, a u napadu nismo bilo dovoljno ubojiti. Dupla izmena je bila u pravom momentu, iako sam neko ko ne voli da menja u poluvremenu. Drugo poluvreme je po meni bilo izuzetno. Bili smo strpljivi i znali smo da će doći do šanse i egzekucije.

Foto: Starsport

Filip Kostić u dresu Srbije

Zatim ga je i jedno pitanje šokiralo, a stiglo je od novinara koji smatra da Filip Kostić nije igrao jer se iznervirao pošto nije dobio kapitensku traku protiv Litvanije.

- Prvi put to čujem stvarno, pričaću sa nim kad bude došao da mi objasni, ako je istina. Ali to je potpuno nebitno, nemojte praviti od tih stvari... Kapiten izlazi ili desi se, Tadić, Mitrović... Taj prvi koji je najbliži uzima traku. Bar meni to ne znači ništa. Ali dobro, daćemo Kostiću, ako mu je toliko stalo. Nikakav problem. Vrlo rado.

Za kraj, istakao je partiju Dušana Vlahovića, koji je bio strelac oba pogotka.

- Mi znamo kvalitete Vlahovića. Predvideli smo da će Crna Gora igrati sa tri štopera i zato smo izašli samo sa Mitrovićem. Vrlo je važno za centarfora da daje golove. On mnogo radi za ekipu, ali je na kraju krajeva uvek fokusiran na gol. Bolje je bilo u ovoj utakmici imati ga 45 minuta, nego svih 90 - zaključio je Piksi.

Posle dva meča, Srbija se nalazi na vrhu grupe G sa šest bodova, dok Crna Gora ima tri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading