PIKSI, MAJSTORE: Selektor Srbije povukao RADIKALAN POTEZ u Podgorici - OVO je promenilo sve!

Autor:

Sport

27.03.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković otkrio kako je Srbija srušila Crnu Goru.

PIKSI, MAJSTORE: Selektor Srbije povukao RADIKALAN POTEZ u Podgorici - OVO je promenilo sve!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Selektor Srbije Dragan Stojković istakao je zadovoljstvo "tesnom pobedom" nad Crnom Gorom u Podgorici u sklopu 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Piksi je ocenio da su njegovi izabranici odigrali oprezno u prvom delu igre, a da su izmene tokom poluvremena "pogurale" Orlove ka trijumfu na stadionu "Pod Goricom" - 0:2.

- Znali smo da će biti teško. Kako mislite da odemo na EURO - lako?! Crna Gora ima kvalitet i snagu da napravi problem. Najvažnije je da smo uzeli tri boda, pobedili, idemo dalje - rekao je selektor Srbije za "TV Arena", potom dodavši šta je odlučilo "komšijski derbi".

Apsolutno smo videli da možemo bolje. Pretpostavili smo da će biti agresivni na domaćem terenu. Sačekali smo da poluvreme završimo sa "nulom". Napravili smo dve izmene na poluvremenu, pa je posle sve bilo drugačije i sadržajnije - podvukao je Dragan Stojković.

Podsećanja radi, Dušan Vlahović je sa dva pogotka "nokautirao" Đetiće, a posle dve odigrane runde naš nacionalni tim je lider grupe G sa šest osvojenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading