LIDER SE REVANŠIRAO EKIPI ZMAJA ZA PORAZ IZ PRVOG DELA: Kovilovo 1080 minuta bez primljenog gola!

Autor:

Sport

27.03.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Kovilova nastavlja svoj put ka višem rangu!

LIDER SE REVANŠIRAO EKIPI ZMAJA ZA PORAZ IZ PRVOG DELA: Kovilovo 1080 minuta bez primljenog gola!

Foto: FK PKB Kovilovo

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Beograd (grupa B) ekipa Zmaj Novi grad iz Zemuna ugostila je lidera na tabeli. U prvom susretu kada je ekipa Kovilova bila domaćin rezultat je glasio 2:0 za gostujući tim. 

Republika

Gledaoci koji su došli na stadion Zmaja imali su prilike da uživaju u pravoj fudbalskoj predstavi.

Od samog početka Kovilovo je krenulo sa presingom i nakon deset minuta igre prvu ozbiljnu šansu je imao Uzunović koji nije uspeo lepo da zahvati loptu na drugoj stativi i savlada golmana domaćina.

Nakon kornera za gostujuću ekipu, domaćini su izbili loptu i nakon nespretne reakcije odbrane napadač domaćina, Ilić je imao šansu 1 na 1 sa golmanom koju nije iskoristio. Do kraja poluvremena nije bilo ozbiljnijih šansi.

U drugom delu već u 51. minutu nakon promene strane kroz pas i sjajne akcije gostiju, Luka Savić centrira, a na drugoj stativi Damnjanović prima i snažnim udarcem uspeva da savlada golmana domaćih Stanojevića.

U 71. minutu nakon kornera i sjajnog centaršuta Grbića, Zlatković je sjajnim skokom matirao golmana Stanojevića koji je ostao u mestu i ispratio pogledom loptu koja je završila u mreži domaćih.

Nakon toga je ekipa Zmaja krenula na sve ili ništa sa tri napadača, ali je mreža gostiju mirovala 12. meč za redom odnosno 1.080 minuta ekipa Kovilova nije primila gol.

Zmaj Novi grad (Zemun) - PKB Kovilovo 0:2 (0:0)

Zmaj Novi grad: Stanojević, Raim (od 70' Mitrović), Okamažić, Muminović, Dražić (od 70' Jovanović), Ne. Matović, Marjanović, Aković (od 56' Čigoja), Ilić (od 73' Ni. Matović), Lazić, Milinković

PKB Kovilovo: Janković, Čestić, Mladenović, Pranj, Račić (od 88' Karić), Zlatković (od 89' Đilas), Uzunović, Manić (od 80' Perović), Grbić, Damnjanović, Ilić (od 46' Savić)

Zadnji gol ekipa Kovilova je primila u 3. kolu u septembru baš od sastava Zmaja kojoj se revanširala za poraz od 0:2 na Kovilovu.

Kovilovo polako ali sigurno ostavlja za sobom glavne pratioce i već sa utakmicom manje ima zavidnu prednost u borbi za titulu i povratak u Prvu Beogradsku ligu.

U sledećem kolu lider dočekuje ekipu Rakovice, dok su igrači Zmaja u sledećem kolu slobodni.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading