NIJE ZA MLAĐE OD 18 GODINA! Bivši ŠAMPION SVETA čestitao rođendan, pa podelio EKSPLICITNI snimak supruge! Komentar sve ZAPREPASTIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.03.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreas Breme našao se u centru pažnje.

NIJE ZA MLAĐE OD 18 GODINA! Bivši ŠAMPION SVETA čestitao rođendan, pa podelio EKSPLICITNI snimak supruge! Komentar sve ZAPREPASTIO! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Andreas Breme

Legendarni nemački reprezentativac Andreas Breme koji je sa svojim nacionalnim timom osvojio Svetsko prvenstvo 1990. godine, našao se u središtu jedne nesvakidašnje situacije.

Ovaj 62-godišnji Nemac rešio je da pošalje video snimak u kom čestita rođendan jednom obožavaocu, a u kadar je uletela njegova supruga. I to - skoro potpuno gola, bez brusa, a u gaćicama.

Nije Breme shvatio šta je uradio, pa je poruku poslao, a snimak je ubrzo postao viralan i "zapalio" je internet.

Posle svega, oglasio se i nekadašnji igrač Bajerna, Intera i Kajzerslauterna, a njegov odgovor sve je zaprepastio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andreas Breme i Manuel Negrete

 

Saznali smo šta se događa tek kada se više naših prijatelja javilo da nam kaže da je snimak na društvenim mrežama. Sad barem ceo svet zna kakva "zgodna riba" je moja partnerka. Naravno, ovo nije trebalo da se desi, ali sada mogu samo da se smejem. U budućnosti ću više puštati Suzanu da snima - rekao je Breme, a preneli brojni strani mediji.

Snimak čitave situacije možete pogledati OVDE, uz napomenu da je eksplicitnog sadržaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading