Split će upoznati srpske vaterpolistkinje: Počele pripreme za Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

24.06.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije trenutno učestvuje na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj. Istovremeno i naše dame se pripremaju za evropsku vaterpolo smotru.

Split će upoznati srpske vaterpolistkinje: Počele pripreme za Evropsko prvenstvo!

Foto: Grad Zrenjanin

Ženska seniorska reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu, gde su i zvanično počele pripreme za Evropsko prvenstvo, koje je na programu krajem avgusta i početkom septembra u Splitu.

Prvi deo priprema trajaće do prvog jula, a drugi deo počinje već četvrtog jula, takođe u Beogradu.

Na spisku Dragane Ivković nalazi se 14 seniorki, od kojih je trenutno 12 na raspolaganju, s obzirom da su Anja Mišković i Nađa Novaković u Sjedinjenim Američkim Državama i priključiće se kasnije.

Na spisku su: Miljana Dimitrijević (2001, Crvena zvezda), Anja Mišković (2002, SAD), Hristina Ilić (2002, Crvena zvezda), Janja Kaplarević (2002, Steaua), Milana Popov (2002, Vojvodina), Milica Moćan (2002, Vojvodina), Nikolina Travar (2001, Vojvodina), Mina Ignjić (2002, Partizan), Nada Mandić (1998, Barseloneta), Jelena Vuković (1994, Orizonte), Vanja Lazić (1994, Crvena zvezda), Nađa Novaković (2000, SAD), Anja Švec (2000, Vojvodina) i Kristina Miladinović (1997, Partizan).

Foto: Starsport

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije

 

Sa ovim sastavom treniraju i mlađe vaterpolistkinje, rođene 2004. i kasnije, a po završetku Evropskog prvenstva za generaciju do 19 godina u Izraelu, pripremama za Evropsko u Splitu će se priključiti još igračica.

U stručnom štabu su treneri Dragana Ivković i Ivan Filipić, kondicioni trener Ivan Srdanov i fizioterapeut Đurđa Antunović, stoji na portalu „Vaterpolovesti.com“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading