Nema opuštanja: Srpski vaterpolisti svesni onoga što ih čeka protiv Australije na Svetskom prvenstvu!

Autor:

Sport

23.06.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije uspešno su startovali na planetarnoj smotri u Mađarskoj.

Nema opuštanja: Srpski vaterpolisti svesni onoga što ih čeka protiv Australije na Svetskom prvenstvu!

Foto: Starsport

Dejan Savić

Puleni selektora Dejana Savića na startu takmičenja savladali su selekciju SAD-a rezultatom 17:13 i sa puno optimizma očekuju duel protiv Australije u drugom kolu "grupe D" Svetskog prvenstva.

Pred predstojeći susret svoja očekivanja izneli su Strahinja Rašović i Dušan Mandić:

- Očekivali smo veoma tešku utakmicu sa Amerikancima. Zadovoljan sam pobedom, ali ne i našom igrom u odbrani. Primili smo 13 golova, što je za nas previše. Ako želimo da igramo sa najboljima onda bi trebalo da primamo pet, šest golova manje. Napad jeste bio izvanredan, ali igra u odbrani opominje. Naročito pred četvrtfinale. Nikako ne smemo da se opustimo protiv Australijanaca, jer oni su uvek fizički dobro pripremljeni i nikad ne odustaju. Važno je da popravimo odbrani i overimo četvrtfinale. Ono što me raduje je podrška naših navijača i zato uvek volimo da igramo u Segedinu - istakao je najblji akter prvog susreta Strahinja Rašović.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Mandić

 

Dušan Mandić je zadovoljan igrom koju je pružila naša reprezentacija u duelu sa Amerikancima, ali istovremeno pred naredni duel ne želi da se podiže euforija:

- Primiti na jednoj utakmici 13 golova je mnogo. Najvažnije da smo upisali dva nova boda. Sada nam ostaje da se što bolje pripremimo za četvrtfinale. Sa Australijom će biti fizički zahtevna utakmica, nikad ne staju. Ipak, verujem da ćemo dokazati da smo kvalitetnij - zaključio je Dušan Mandić.

Duel između reprezentacija Srbije i Australije na programu je danas (četvrtak, 23. jun) sa početkom od 18 časova.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading