Bajka je kratko trajala: Partizan ostao bez okosnice tima!

Autor:

Sport

18.06.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre dve godine činilo se da vaterpolo bajka ponovo počinje.

Bajka je kratko trajala: Partizan ostao bez okosnice tima!

Foto: Starsport

VK Novi Beograd

Najtrofejniji srpski vaterpolo klub nalazi se ponovo u nezavidnom položaju.

Dolaskom nove uprave pred start sezone 2020/21 činilo se da klubu sa bazena Sportskog centra "Banjca" slede bolji dani. Vaterpolo klub Partizan je nakon nekoliko godina tavorenja, krenuo ka vrhu i mestu koje mu objektivno i pripada kada je srpski i evropski vatepolo u pitanju. Dovedena je nekolicina vrhusnkih igrača i napravljen roster koji može garantovati prodor ka vrhu, ali čini se da je u kratkom vremenskom roku sve "puklo kao mehur od sapunice".

Naime, još od ranije je poznato da je Stefan Mitrović okočao igračku karijeru i posvetio se poslu u Vaterpolo savezu Srbije, a zatim su klub napustili i Nemanja Vico i Petar Velkić koji će naredne sezone nastupati za kragujevački Radnički, odnosno italijansku Ortiđu. 

Republika

Foto: starsport

Stefan Mitrović

 

Prema poslednjim informacijama koje prenose beogradski mediji, crno-beli vaterpolo klub napustili su i Andrej Barać koji će od naredne sezone nositi kapicu Šapca, kao i golman Milan Bulajić koji je postao igrač valjevskog Valisa.

Pored navedenih igrača, crno-bele je napustio i američki internacionalac Aleks Boven koji karijeru nastavlja u francuskom Noazi la Seku, a veliko je pitanje i da li će nakon svih ovih odlazaka u klubu ostati i iskusni tridesetšestogodišnji Milan Aleksić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading