INTERNACIONALNA POJAČANJA SE VEĆ ISPLAĆUJU: Zvezdino proleće je POČELO!

Autor:

Sport

08.02.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stonoteniserke Crvene zvezde nisu ostvarile zapažene rezultate u prvom delu sezone. Devojke sa „Marakane“ su jesen okončale u donjem delu tabele i usledila je borba za očuvanje superligaškog statusa, a onda se sve promenilo...

INTERNACIONALNA POJAČANJA SE VEĆ ISPLAĆUJU: Zvezdino proleće je POČELO!

Foto: Starsport

Tokom zimske pauze, rukovodstvo STK Crvena zvezda je ekipu pojačalo dvema internacionalnim igračicama. U pitanju su mađarske stonoteniserke Kata Tot i Aleksa Svitač i rezultati su odmah došli.

Zvezdina pojačanja nisu nastupila u prvom prolećnom kolu i crveno-bele devojke su poražene od, objektivno kvalitetnijeg rivala, ekipe NS 2011 rezultatom 4:2, a zatim je ekipa ušla u niz trijumfa. Prvo je savladan direktni konkurent za opstanak, beogradski Spark rezultatom 4:0, mađarske internacionalke su već tada pokazale sav svoj potencijal.

 

 

U okviru 14. kola plej-auta Super lige Srbije, Crvena zvezda je gostovala u Nišu, a duel protiv ekipe Stonija ponovo su obeležile Kata Tot i Aleksa Svitač koje su crveno-belim devojkama donela sva četiri poena. Da Crvena zvezda ne treba da brine za ovosezonski rezultat, pokazao je i poslednji usret u kojem su Zvezdine stonoteniserke slavile protiv novosadske Panonije u meču u kojem nisu nastupile crveno-bele Mađarice.

Pored dve navedene internacionalke iz Mađarske, dres Crvene zvezde na navedenim mečevima nosile su i kapitenka Neda Kandić Strugarević, Minja Vladimirov, Katarina Laura Mihajlov, Teodora Sudžum i Dušica Todorović

I na „Marakani“ se igra čardaš...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading