DELIJE U TRANSU: Dva internacionalna pojačanja stigla na Marakanu!

Autor:

Sport

11.01.2022

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stonoteniserke Crvene zvezde iza sebe imaju ne baš tako uspešnu polusezonu. U okviru Super lige Srbije crveno-bele devojke sa dve ostvarene pobede u 11 odigranih mečeva trenutno dele pozicije 10. i 11. sa ekipom beogradskog Sparka, ali uskoro bi sve moglo da se promeni.

DELIJE U TRANSU: Dva internacionalna pojačanja stigla na Marakanu!

Foto: Starsport

Prema zvaničnim infomarcijama Crvena zvezda je u svoje redove dovela dve internacionalne igračice. U pitanju su Kata Tot i Aleksa Svitač. 

Tot i Svitač su iskusne igračice koje na crveno-beli deo Topčiderskog brda dolaze iz Mađarske.

Republika

Foto: printscreen/Tabletennis Reference

Kata Tot

 

Kata Tot ima 30 godina i trenutno na ITTF listi zauzima 354. poziciju. Godinu i po dana starija Aleksa Svitač nedavno je učestvovala na Paraolimpijskim igrama u Tokiju gde je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila bronzanu medalju, a treba napomenuti da se 2019. godine na Evropskom prvenstvu u švedskom Helsingborgu okitila zlatnom medaljom.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Aleksa Svitač

 

Dolaskom dve iskusne stonoteniserke i ambicije kluba se menjaju, tako da opstanak u superligaškoj konkurenciji više nije tako daleko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading