HUMSKA PODRHTAVA: Stiže nekadašnji reprezentativac?

Autor:

Sport

10.01.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimske pripreme fudbalera Partizana samo što nisu počele, a rukovodstvo kluba iz Humske užurbano radi na dovođenju pojačanja.

HUMSKA PODRHTAVA: Stiže nekadašnji reprezentativac?

Foto: Starsport

Od ranije je poznata činjenica da crno-beli žele da pojačaju igrački kadar, a prioritet im je dovođenje igrača na poziciji zadnjeg veznog fudbalera. Aktuelni lider srpskog superligaškog karavana, tim povodom je već kontaktirao nekadašnjeg reprezentativca Ljubomira Fejsu, ali i igrača Večitog rivala i trenutnog fudbalera Čukaričkog, Srđana Mijailovića.

Istovremeno, nekadašnji uspešni fudbaler crno-belih Marko Jevtović nedavno je prekinuo saradnju sa Al-Ahlijem iz Dohe i ta vest je odmah probudila nade armije Partizanovih navijača.

Kako saznaje "Republika.rs" rukovodstvo kluba iz Humske pokušaće da privoli nekadašnjeg fudbalera da se vrati u redove crno-belih, ali samo pod uslovom da tokom zimske fudbalske pijace crnogorski internacionalac Aleksandar Šćekić napusti redove Partizana.

Marko Jevtović je član kluba iz Humske ulice bio od 2015. do 2018. godine. Stigao je iz redova Novog Pazara, a pre epizode u Dohi nosio je dres turske Konjaspor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading