VAŽNO SAOPŠTENJE PUTEVA SRBIJE: Ne krećite na put bez ove opreme

Autor:

Vesti

10.01.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putevi Srbije preporučuju opreznu vožnju i upozoravaju na sneg, maglu i klizave kolovoze na putevima u Srbiji.

VAŽNO SAOPŠTENJE PUTEVA SRBIJE: Ne krećite na put bez ove opreme

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Snega, kako navode u saopštenju, ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Beograda, Ivanjice, Kolubare, Kosova, Kragujevca, Kruševca, Niša, Novog Pazara, Požarevca, Požege, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara i to na putevima prvog i drugog prioriteta održavanja.

Neprohodan je pravac Odvraćenica - Preko Brdo, a na pojedinim deonicama na snazi je zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom.

Kolovozi su vlažni i na prilazima određenom broju manjih graničnih prelaza, gde ima i snega do 5 centimetara, dok su prilazi zimskim turističkim centrima prohodni.

Putevi Srbije savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažluivo.

Putevi takođe apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetuju maksimalan oprez u vožnji, jer jemoguće stvaranje poledice zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading