ZABOLI JEDNI DRUGIMA NOŽ U LEĐA! Kleli se na lojalnost i iskrenost, pa prekinuli druženje: Kako su PUCALA kumstva i prijateljstva na ESTRADI!

Autor:

Zabava

10.01.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne javne ličnosti kumove biraju upravo među kolegama, a ta kumstva su se mahom izrodila posle dugogodišnjih prijateljstava. Ipak, retka su drugarstva, a još ređa kumstva, koja su na estradi opstala jer se često desi da jedna svađa pod lupom javnosti upropasti sve ono što se godinama gradilo. Ponekad se čak nikad i ne sazna pravi razlog nekih raskola, nego sve ostane samo na spekulacijama.

ZABOLI JEDNI DRUGIMA NOŽ U LEĐA! Kleli se na lojalnost i iskrenost, pa prekinuli druženje: Kako su PUCALA kumstva i prijateljstva na ESTRADI!

Foto: estock/printscreen

Tako je nedavno puklo prijateljstvo između Sanje Marinković i Vesne Dedić, koje su mnogi smatrali retkim na domaćoj javnoj sceni, ali se ispostavilo da čak i ono ima ograničen rok trajanja. Višegodišnje prijateljstvo ili kumstvo su prekinuli i Aca Lukas i Željko Šašić, te Andreana Čekić i Emir Đulović, Aleksandra Prijović i Nadica Ademov, Goran Bregović i Emir Kusturica, koji isto tako već godinama ne govori sa Neletom Karajlićem.

Tikva pukla zbog radnog angažmana?

U medijima se spekulisalo da je nedavno puklo i kumstvo između voditeljke Jovane Joksimović i Srđana Predojevića. Sve je počelo tako što Joksimovićeva navodno nije ispoštovala dogovor koji je imala s kumom Srđanom da zajedno angažuju tim advokata i tuže Prvu televiziju nakon njihovog odlaska iz ove TV kuće. Ona je, kako se pisalo, na kraju od svega odustala jer je uspela da dobije otpremninu, dok Predojeviću nije isplaćena novčana nadoknada za dugogodišnji rad.

Republika

Foto: Promo foto

Jovana Joksimović i Srđan Predojević

Zbog ovoga je među njima došlo do zahlađenja odnosa, a Jovana je, kako bi se iskupila, navodno Srđanu predložila da dođe i radi na televiziji K1, koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića. Međutim, uslovi koji su Predojeviću tada ponuđeni bili su, prema pisanju medija, neprihvatljivi i uvredljivi, pa je voditelj bez razmišljanja odbio ponudu.

Sanju i Vesnu rasturila "koronaelita"?

Voditeljka Vesna Dedić, nedavno je izjavila da je kontakt sa Sanjom Marinković, s kojom je veže prijateljstvo dugo dve i po decenije, prekinula još pre godinu dana iako je ona, kako su takođe preneli neki mediji, bila na Vesninom rođendanu, za koji se spekuliše da je prouzrokovao prekid druženja. Navodno, Sanja je tada objavila fotografije sa žurke posle 20 časova, čime je otkrila da su prekršili zabranu okupljanja u restoranima zbog koronavirusa, te još i napisala da su oni "koronaelita".

Republika

Foto: Printscreen

Vesna Dedić i Sanja Marinković

- To što se desilo između Sanje i mene je moja najličnija stvar. Ne bih nikad izašla s javnom izjavom i saopštenjem za javnost da li se s nekim družim ili ne, ali sam bila dužna da to kažem jer je bio ugrožen moj profesionalni integritet. Mogu samo da kažem da nema šanse da se ona i ja pomirimo - rekla je voditeljka tada.

Sonja rastavila Šašića i Lukasa

Svojevremeno je najviše prašine u javnosti podiglo pucanje prijateljstva i kumstva između Ace Lukasa i Željka Šašića, praćeno velikim skandalom zbog toga što je Lukas preoteo Šašiću tadašnju suprugu Sonju. Šašić je oduvek govorio da je on bio taj koji je Lukasu na početku karijere i pomogao da se probije na estradi tako što ga je upoznao s Marinom Tucaković i njenim mužem Aleksandrom Radulovićem Futom, a doživeo je od njega da mu zabije nož u leđa. Iako je Lukas više puta u intervjuima govorio o tome kako pomenuti događaji nemaju veze s istinom, Šašić to nije ni potvrđivao ni demantovao.

Republika

Foto: instagram.com/youtube.com

Željko Šašić i Aca Lukas prekinuli kumstvo zbog Sonje Šašić

- Nisam više Šašićev kum ni prijatelj, a pogotovo mu nisam oteo ženu jer nisam otmičar. Njegova tadašnja supruga i on nisu bili četiri godine u braku. To je istina, a gospodin Šašić nikada to nije hteo da demantuje iz samo njemu poznatih razloga - rekao je jednom prilikom Lukas.

Nadici i Priji slava došla glave

Aleksandra Živojinović i Nadica Ademov bile su nerazdvojne drugarice otkako su se upoznale u takmičenju Zvezde Granda dok tada još uvek Prijovićki, kako je Ademova tvrdila, nije udarila slava u glavu.

Republika

Foto: facebook.com/nadica ademov

Aleksandra Prijović i Nadica Ademov

- Aleksandra je postala skot! Postala je zla, zavidna i iskompleksirana. Udarila joj je slava u glavu. S Filipom se smuvala samo zbog popularnosti, svesno je to uradila. S njim je samo iz koristi. Kad sam se smuvala sa Stefanom, svima redom je pričala kako se čudi da on može da bude s Romkinjom. Mislila je da ću da joj otmem slavu za kojom je čeznula, ne mogu više ništa lepo o njoj da kažem - govorila je navodno tada Nadica u jednom intervjuu.

Snimili veliki hit, pa se pokačili

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Andreana Čekić i Emir Đulović

Andreana Čekić s dobrim prijateljem Emirom Đulovićem 2018. snimila je duet "Cipele", koji je postao veliki hit, ali je nakon njega njihovo drugarstvo puklo. Oni su bili nerazdvojni sve do prošle godine, kada je pevač otkrio da je prekinuo svaki kontakt s Andreanom, dok se folkerka, po svemu sudeći, veoma razočarala pošto njega više nije htela ni da pominje.

Kusta se raskantao i s Bregom i Neletom

Reditelj Emir Kusturica i muzičar Goran Bregović nekada su bili primer toga kako se kumovi vole i poštuju, a danas se jedan drugom ne javljaju ni kada se sretnu na nekom događaju ili koncertu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Emir Kusturica u svađi sa Bregom i Neletom

- Brega je za mene završena priča. Prekinuli smo svaki kontakt kada me je prevario za muziku u filmu "Arizona drim". Platio sam mu da napiše muziku, a on mi je podmetnuo jednu korzikansku, jevrejsku pesmu. Tada je prokockao svako moje poverenje - rekao je jednom prilikom Kusturica.

Republika

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Goran Bregović o Emiru Kusturici

S druge strane, on nikada nije javno govorio o razlogu zbog kog ne govori s takođe velikim prijateljem i saradnikom Neletom Karajlićem. Nekadašnji frontmen grupe Zabranjeno pušenje takođe je oskudno komentarisao zašto već duže vreme ne razgovara s Kusturicom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nele Karajlić o Emiru Kusturici

- Kusta i ja već dugo ne pričamo. Postoje neke čarkice među nama, ali to je sada nebitno. Prijateljstva pucaju, u tome nema ničeg neobičnog - rekao je Karajlić u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
drago

11.01.2022 08:09

tako je ostavila i zivotnog partnera kao i predojevica..puno je alucajeva da tako zene postupaju..jednostavno odu.. bez puno price..samo odu