BAKA PRASE OTKRIO DETALJE RASKIDA SA ANJOM BLA! Jutjuber OČAJAN: MNOGO MI JE TEŠKO, POVLAČIM SE! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.01.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase i Anja Bla su raskinuli definitivno, a sada je poznat i razlog.

BAKA PRASE OTKRIO DETALJE RASKIDA SA ANJOM BLA! Jutjuber OČAJAN: MNOGO MI JE TEŠKO, POVLAČIM SE! (FOTO)

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Vest da su jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i njegova devojka Anja Blagojević ili Anja Bla, raskinuli, šokirala je sve one koji vole da ih prate i koji su im bili velika podrška tokom čitave veze. Kako se nisu oglašavali povodom ovih navoda, većina je pomislila da se radi i šali, što nije ništa čudno za jutjubera.

Međutim, Baka Prase se oglasio i potvrdio ove priče. 

- Anja i ja smo raskinuli... Nije nikakav prenk, samo eto... Jednostavno smo doši tačke da se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je mnogo teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put.

Republika

Foto: instagram.com/baka prase

Baka Prase Instagram

Bogdan je dodao i da će se na neko vreme povući iz javnog života, jer mu je teže nego što je mislio da će mu biti i ima potrebu za mirom.

- Ja ću se povući sa mreža na neko vreme dok se ne presaberem jer sada ne znam šta želim u životu. Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam i da ''dominiram'', kako sam rekao u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo zajedno više skroz jasna, iskreno, nemam snage... Nadam se da ćete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim - napisao je Baka.

Republika

Foto: instagram.com/baka prase

Baka Prase i Anja Bla raskinuli

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading