ZBOG NJE JE HTEO DA SE UBIJE! Ljubavna priča Kaće Živković i Baneta obeležila je Farmu, sada su NEPREPOZNATLJIVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.01.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković i Bane Janković bili su par koji obećava, ali 2014. godine su odlučili da ipak stave tačku na svoju ljubav. Njih dvoje sada izgledaju potpuno drugačije, nego što je to bilo 2010. godine kada su se i upoznali.

ZBOG NJE JE HTEO DA SE UBIJE! Ljubavna priča Kaće Živković i Baneta obeležila je Farmu, sada su NEPREPOZNATLJIVI! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Nekadašnji rijaliti format ''Farma'' iznedrio je niz ljubavnih parova, ipak jedan koji svi pamte jesu, Katarina Živković i Bane Janković, koji su od te 2010. smatrani jednim od najpopularnihij estradnih parova. Međutim, njih dvoje su 2014. godine odlučili da stave tačku na svoju romansu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bane i Katarina na Farmi

Nakon njihovog raskida dosta se spekulisalo o razlozima njihovog rastanka, kao i o njihovom psihičkom stanju. Tako se govorilo da je Bane navodno na ivici samoubistva, dok je Katarina navodno završila u bolnici. Ipak, bez obzira na sve, odlučili su da je najbolje da svako krene svojim putem, a samo dve godine kasnije, Bane se oženio. On sada sa suprugom Mirjanom ima i ćerkicu Melinu.

 

 

- Ako ćete iskreno, mediji i javni život mi uopšte ne fale. Okrenuo sam se nekim drugim stvarima, što je sasvim normalno, najbitnija mi je moja porodica. Te neke stvari su iza mene, tada su mi bile zanimljive, što je i normalno, sada više ne. Prosto svi dođemo u neke godine, kada shvatimo da postoje i mnogo bitnije stvari - rekao je Bane u februaru 2021., prilikom pojavljivanja na jednom događaju i tom prilikom otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom devojkom:

 

 

- Rijaliti program mi je doneo to da me više ljudi prepoznaje i možda da mi bude malo lakše u poslu kojim se bavim. To je tada sa Kaćom bila velika ljubav, bili smo velika podrška jedno drugom... Ta veza se završila na normalan, civilizovan način. Svako je nastavio svojim putem. Naravno, sretnem i ja po nekada Kaću, moja žena je takođe upoznala, jer je Katarina dolazila u moje klubove, njih dve su sasvim normalno pričale. To je sve davno iza nas - kazao je Janković za "Toxic".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading